H Office Line για 3η συνεχόμενη χρονιά «Microsoft Partner of the Year»

H Office Line για 3η συνεχόμενη χρονιά «Microsoft Partner of the Year»
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Μια ακόμη παγκόσμια αναγνώριση που την καθιστά τον απόλυτο συνεργάτη σε λύσεις Microsoft.

Η Office Line ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «Microsoft Country Partner of the Year 2021» για την Ελλάδα. Πρόκειται για μια διάκριση που τοποθετεί την Office Line μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων συνεργατών στο οικοσύστημα της Microsoft για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο Azure Cloud Adoption, την υλοποίηση Modern Workplace, Security λύσεων και την επιτάχυνση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των πελατών της με τεχνολογίες αιχμής.

Η Office Line διακρίθηκε ανάμεσα σε ένα σύνολο περισσότερων από 4.400 υποψηφιοτήτων από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως,  για την επίδειξη αριστείας στην καινοτομία και την εφαρμογή προηγμένων λύσεων cloud στο ευρύ της πελατολόγιο. Η απονομή του βραβείου Microsoft Partner of the Year στην Office Line για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιστοποιεί την εξαιρετική της ικανότητα να διαχειρίζεται απαιτητικά έργα στρατηγικής σημασίας για τους πελάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και παροχή στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσδίδοντας στις επιχειρήσεις καταλυτική προστιθέμενη αξία.

«Οι τεχνολογίες cloud είναι εδώ για να δείξουν το δρόμο στις επιχειρήσεις πώς να μετεξελιχθούν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες παγκόσμιες προκλήσεις του επιχειρείν. Στην Office Line δείχνουμε αυτό το δρόμο επενδύοντας αφενός στην υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, το οποίο με τις επιδόσεις του μας καθιστά ως έναν από τους ελάχιστους συνεργάτες στον κόσμο με 6 Advanced Specializations και αφετέρου στους πελάτες μας, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη τους μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα cloud στη χώρα μας τη χρονιά που πέρασε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί τα παραπάνω συνέβαλαν στη βράβευσή μας ως Microsoft Partner of the Year για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία, με πλήρη γνώση της ευθύνης που έχουμε να παρέχουμε με τεχνογνωσία και εξειδίκευση την τεχνολογική κατεύθυνση προς την αειφόρο ανάπτυξη των πελατών μας, με προηγμένες λύσεις και μεθοδολογία, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Οffice Line.

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω την Office Line ανάμεσα στους νικητές και τους φιναλίστ των 2021 Microsoft Partner of the Year Awards», δήλωσε ο κ. Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales & Channel Chief της Microsoft. «Αυτοί οι αξιοθαύμαστοι συνεργάτες έχουν επιδείξει μια βαθιά δέσμευση για την οικοδόμηση λύσεων παγκόσμιας κλάσης για τους πελάτες μας -από cloud σε edge- και αντιπροσωπεύουν τις πλέον περίτρανες περιπτώσεις συνεργατών που ανήκουν στο οικοσύστημά μας».