H ΟΠΑΠ Α.Ε. μεγάλος χορηγός της 78ης ΔΕΘ

H ΟΠΑΠ Α.Ε. μεγάλος χορηγός της 78ης ΔΕΘ

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου,από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κων. Λουρόπουλο.

Διπλά κερδισμένοι, με τη δυνατότητα συμμετοχής στην «Άμεση Νίκη» θα έχουν και εφέτος οι επισκέπτες του περιπτέρου-πρακτορείου της ΟΠΑΠ Α.Ε., στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο περίπτερο της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία είναι και εφέτος ο μέγας χορηγός της ΔΕΘ, δίνεται η ευκαιρία σε όσους επισκέπτες επιλέξουν να καταθέσουν δελτία, να κερδίσουν ένα από τα 13 Apple i-pad Retina wi-fi 16 GB, ή ένα από τα 8 χειροποίητα χαλιά, μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιείται κατά την επικύρωση των δελτίων.

Επιπλέον, τα έσοδα του πρακτορείου, το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών «Καταφύγιο Γυναίκας».

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Λουρόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Στα 67,3 εκατ. ευρώ τα κέρδη του ΟΠΑΠ στο α’ εξάμηνο