H Vodafone λέει «ναι» για τις εκλογές στη ΝΔ, αλλά πάλι διαφωνούν

H Vodafone λέει «ναι» για τις εκλογές στη ΝΔ, αλλά πάλι διαφωνούν

Η εταιρεία ζητά ο πρώτος γύρος των εκλογών να γίνει στις 20 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος αν χρειαστεί αρχές του 2016.

Θετικά απάντησε σύμφωνα με πληροφορείς, η Vodafone στην πρόταση να αναλάβει τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.

H Vodafone σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει η διαδικασία να λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου και η επαναληπτική, σε περίπτωση που αυτή χρειαστεί, στις 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα η Vodafone στην απάντησή της σημειώνει ότι σε περίπτωση που κάποιοι επιμείνουν στη διεξαγωγή εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου υπάρχει κίνδυνος αστοχίας της τάξεως του 25%.

Στο άκουσμα και μόνο πως οι «γαλάζιες» κάλπες μπορεί να μη στηθούν στις 13 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν ξανά οι διαφωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα ζητούν να εξεταστούν οι προτάσεις των εταιρειών που δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών στις 13/12.

Μάλιστα από το περιβάλλον του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ξεκαθαρίζουν πως θέλουν οι εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου και όχι αργότερα.

Η πλευρά Μεϊμαράκη δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, ενώ από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν πως πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά όλες οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από εταιρείες.