HELLENiQ ENERGY: 30 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

HELLENiQ ENERGY: 30 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό
Photo: pixabay.com
Οι επιστημονικοί τομείς - Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Για δωδέκατη χρονιά η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης “Proud of Youth“, έως τριάντα αριστούχους τελειόφοιτους και απόφοιτους Πανεπιστημίων που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα κύρους, με την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος.

Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επεκτείνεται για πρώτη χρονιά φέτος και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του Ομίλου, EKO Cyprus. Συνολικά δέκα από τις τριάντα υποτροφίες του προγράμματος θα χορηγηθούν σε Κύπριους αριστούχους.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιστημονικοί τομείς για τους οποίους η HELLENiQ ENERGY παρέχει υποτροφίες, είναι οι ακόλουθοι τέσσερις:

– Μηχανική και Ενέργεια,

– Ψηφιακός Μετασχηματισμός,

– Επιστήμες του Περιβάλλοντος, και

– Οικονομία και Διοίκηση.

Μέχρι σήμερα η HELLENiQ ENERGY έχει προσφέρει 292 υποτροφίες για Ακαδημαϊκές σπουδές σε αγγλόφωνα ή ελληνόφωνα προγράμματα σπουδών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Νορβηγία και Ολλανδία. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://scholarships.helleniqenergy.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: