HONOR is back: Η HONOR επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά

HONOR is back: Η HONOR επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά
Ο CEO της HONOR Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Alex Wang Xi βρέθηκε στην Ελλάδα για την παρουσίαση του HONOR50.

Την Ελλάδα επέλεξε ο CEO της HONOR Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Alex Wang Xi για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της HONOR, μιας και όπως είπε πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη αγορά στην οποία έχουν χτιστεί ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους retailers.

Έπειτα από μια παύση δύο ετών, η εταιρεία βγαίνει ξανά στο προσκήνιο με νέα προϊόντα τα οποία στοχεύουν στην αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη που θέλει να απαθανατίζει κάθε στιγμή με το κινητό του και να ανεβάζει περιεχόμενο στα social media, το οποίο σε ποιότητα και ανάλυση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες επαγγελματικές παραγωγές.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και παρουσιάζω στην Ελληνική αγορά, το νέο Premium φωτογραφικό smartphone HONOR 50 5G με Google Services και υπέροχο design, το οποίο μέσα από την τετραπλή 108ΜP Vlogging κάμερα του ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στις δυνατότητες του, σε φωτογραφίες και video. Παρότι δεν είχαμε καινούριο προϊόν τα τελευταία δυο χρόνια, εξακολουθούμε ως εταιρεία και είμαστε στο top 5  με ένα ισχυρό brand awareness» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Alex Wang Xi.

Με τη φράση «HONOR is back» θέλησε να μεταφέρει το μήνυμα ότι η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά ποσά προκειμένου να διευρύνει τα μερίδια αγοράς της παγκοσμίως. Από το 2015 που ξεκίνησε και επισήμως το ταξίδι του το εν λόγω brand, μέχρι και σήμερα απαριθμεί πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

«Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας καινούριος έξυπνος κόσμος για όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης θα επιστρατεύονται όλο και περισσότερο για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Σήμερα παρουσιάζουμε τις τρεις βασικές προϊοντικές σειρές Magic series, N Series και  X Series και φέρνουμε το HONOR 50 στην ελληνική αγορά».

Το HONOR 50 5G, διατίθεται σε τρία χρώματα (Crystal Frozen, Emerald Green , Midnight Black) με προτεινόμενη τιμή λιανικής που ξεκινάει στα 549 Ευρώ, διαθέτει οθόνη με κυρτότητα 75 μοιρών, υποστηρίζει συνολικά 107 δισεκατομμύρια χρώματα και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ζυγίζει μόλις 175 γραμμάρια, ενώ έχει Dual view recording και επίσης δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να κάνει παύση στο live γύρισμα και να συνεχίσει τη λήψη από το σημείο που επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να κόψει το βίντεο στο μοντάζ.

Εκτός από το HONOR 50 5G, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν το HONOR 50 lite, το HONOR magic book, ένας ελαφρύς, λεπτός μεταλλικός υπολογιστής και τα HONOR earbuds.

«Για όλα τα παραπάνω υπάρχει ένας κοινός φορτιστής. Σε ότι αφορά τα earbuds, έχουν βιονικό, εργονομικό design, λειτουργούν non stop για 32 ώρες  και δέκα λεπτά φόρτισης αντιστοιχούν στο να ακούς τραγούδια για 4 ώρες» κατέληξε ο CEO της HONOR Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η Huawei ανακοίνωσε την πώληση της Honor, η οποία αποτελούσε το έτερο εμπορικό σήμα που προωθούσε ο κινεζικός «κολοσσός». Αγοραστής ήταν μία κοινοπραξία με την επωνυμία Shenzhen Zhixin New Information Technology, στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από 30 μικρές εταιρείες τεχνολογίας που εδρεύουν στην περιοχή του Σεντζέν -όπου και τα κεντρικά γραφεία της Huawei- με την τοπική κυβέρνηση να εμπλέκεται στο σχήμα.

Παρότι το τίμημα δεν ανακοινώθηκε επισήμως, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 100 δισ. γουόν (περίπου 15,2 δισ. δολάρια).