Η Accor διορίζει την Julie White ως Chief Commercial Officer για την Ευρώπης και τη Βόρειας Αφρικής

Η Accor διορίζει την Julie White ως Chief Commercial Officer για την Ευρώπης και τη Βόρειας Αφρικής
H Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.300 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες.

Η Accor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως, διόρισε την Julie White στη θέση Chief Commercial Officer Europe & North Africa για το τμήμα Premium, Economy και Midscale.

Στο νέο της ρόλο, η Julie White θα ηγηθεί της περιφερειακής εμπορικής ομάδας της Accor, έχοντας την ευθύνη της στρατηγικής για το business revenue στις αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει τομείς, όπως πωλήσεις & διανομή, marketing, loyalty και customer experience, καθώς και διαχείριση εσόδων.

Με έδρα το Λονδίνο, η Julie White διαθέτει περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, κατέχοντας μια σειρά από εμπορικές ηγετικές θέσεις που κάλυπταν τη διανομή, το CRM, τη διαχείριση εσόδων, την ψηφιακή τεχνολογία, τις πωλήσεις και το marketing. Ο διορισμός της αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη του ταχέως αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου της Accor στην περιοχή, με τα ήδη καθιερωμένα και πολυποίκιλα Premium, Midscale και Economy brands τα οποία περιλαμβάνουν τα Pullman, Novotel και ibis.

Εντάσσεται στην ομάδα της Accor προερχόμενη από τη Wyndham Hotels & Resorts όπου κατείχε τη θέση Vice President Commercial για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρασία. Πριν από αυτό, η Julie White απέκτησε εμπειρία στη συμβουλευτική με την PwC Consulting και σε κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως η Virgin Atlantic, η British Airways και η American Airlines.

Ο διορισμός έρχεται μετά την ανακοίνωση της Karelle Lamouche ως Global CCO για το τμήμα Premium, Midscale & Economy.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η Karelle Lamouche, Global Chief Commercial Officer, Premium, Midscale & Economy της Accor: “Η Accor έχει σαφή προσανατολισμό και δέσμευση να αναπτύξει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην ευρωπαϊκή αγορά και να ενισχύσει την εμπορική αξία έχοντας στο επίκεντρο τον επισκέπτη και τη δύναμη του brand. Η στρατηγική μας μάς τοποθετεί σταθερά ως τον προτιμώμενο εταίρο για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τους επισκέπτες στην Ευρώπη. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη δύναμη των brands μας και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την αριστεία της φιλοξενίας. Η Julie έχει μια εντυπωσιακή πορεία και μία αξιοθαύμαστη εμπειρία ως επικεφαλής εμπορικού και είμαι βέβαιη ότι θα αποτελέσει τεράστιο πλεονέκτημα για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.”

Η Julie White, Chief Commercial Officer Europe & North Africa, Premium, Midscale & Economy της Accor δήλωσε: Η Accor διαθέτει ένα από τα πιο εκτεταμένα και ποικίλα χαρτοφυλάκια σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική αλλά η φιλοδοξία της να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε ισχύ και επιτυχία είναι εμφανής. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με μια τόσο σπουδαία ομάδα για να συμβάλλω στην επίτευξη των εμπορικών στόχων της Accor σε όλη την περιοχή”.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: