Η αλλαγή του Μασκ για τις αναρτήσεις των ειδήσεων στο X – Την είχε υποσχευθεί από τον Αύγουστο

Η αλλαγή του Μασκ για τις αναρτήσεις των ειδήσεων στο X – Την είχε υποσχευθεί από τον Αύγουστο
ANKARA, TURKIYE - JULY 24: In this photo illustration, the new logo of 'Twitter' is displayed on a screen displaying the former logo of 'Twitter' in Ankara, Turkiye on July 24, 2023. Harun Ozalp / Anadolu Agency (Photo by Harun Ozalp / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
Η νέα εμφάνιση δεν φάνηκε να ισχυεί για τους συνδέσμους διαφημίσεων.

Σε μια αλλαγή σχετικά με τις αναρτήσεις των ειδησεογραφικών οργανισμών στο X (πρώην Twitter) προχώρησε ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Έλον Μασκ.

Το X αφαίρεσε τους τίτλους από τις αναρτήσεις των ειδησεογραφικών οργανισμών στην πλατφόρμα, που σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες θα βλέπουν πλέον μόνο την ανάρτηση και την κύρια εικόνα που σχετίζεται με την είδηση στην οποία παραπέμπει.

Για να έχουν πρόσβαση στην ίδια την είδηση, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στην εικόνα που εμφανίζεται.

Σύμφωνα με τον Guardian, η αλλαγή έγινε την Τετάρτη για τους χρήστες iOS και desktop. Η νέα εμφάνιση δεν φάνηκε να ισχυεί για τους συνδέσμους διαφημίσεων.

Η κίνηση για την αφαίρεση των επικεφαλίδων ήταν στα σκαριά από τον Αύγουστο, όταν ο Μασκ είχε αναφέρει σε σχετικό ποστάρισμα του «αυτό προέρχεται απευθείας από εμένα. Θα βελτιώσει σημαντικά την αισθητική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: