Η Amazon ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά με την απίστευτη ζωή του «κυρίου Playboy»

Η Amazon ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά με την απίστευτη ζωή του «κυρίου Playboy»
epa01036607 U.S Playboy magazine founder Hugh Hefner (2-L) with his friends Holly Madison (L), Bridget Marquardt (C) and Kendra Wilkinson as they pose for photos during the 47th Monte Carlo television Festival at the Grimaldi Forum in Monaco, 12 June 2007. EPA/ASM CORBIS OUT

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει σκοπό να περιγράψει την ιστορία του Playboy, που μετρά 63 χρόνια, με τα αυθεντικά λόγια του Χέφνερ και χωρίς παραποιήσεις.

Η Amazon ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κυκλοφορήσει μια σειρά 13 επεισοδίων με την ιστορία του Playboy και του διάσημου Χιου Χέφνερ.

Σύμφωνα με τον κολοσσό ηλεκτρονικού εμπορίου, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ διαθέτουν βίντεο 17.000 ωρών, καθώς και 2.600 λευκώματα από το προσωπικό αρχείο του Χέφνερ. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και συνθέτει την ανάπτυξη του Playboy, αλλά και το χτίσιμο της αυτοκρατορίας του ιδρυτή του.

Η Amazon έχει σκοπό να περιγράψει την ιστορία του Playboy που μετρά 63 χρόνια, με τα αυθεντικά λόγια του Χέφνερ και χωρίς παραποιήσεις.

Σημειώνεται ότι η σειρά – ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη μέσω του Amazon Prime.