Η αναμονή για το νέο iPhone βάζει «φωτιά» στα αμερικανικά blogs

Η αναμονή για το νέο iPhone βάζει «φωτιά» στα αμερικανικά blogs
The Apple logo is seen at the flagship Apple retail store in San Francisco, California April 27, 2015. Apple shares were up 1.1 percent at $13.59 ahead of its results, due after the close. Analysts expect Apple's quarterly revenue to rise 23 percent to $56.07 billion. REUTERS/Robert Galbraith - RTX1AJ2C Photo:

Η φημολογία για τον χώρο και τον χρόνο της παρουσίασης του iPhone 6S αυξάνεται.

Εάν υπάρχει μια εταιρεία στον κόσμο που μπορεί να κινήσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον των ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία, αλλά και τις επενδύσεις, αυτή είναι σίγουρα η Apple. Τον τελευταίο καιρό όμως αυτή η «ικανότητά» της έχει περάσει σε νέο επίπεδο. Όλο και περισσότεροι σπεύδουν να μαντέψουν το χώρο και τον χρόνο που η Apple θα πραγματοποιήσει τη νέα της μεγάλη εκδήλωση.

Η τελευταία πρόταση έρχεται από τo blog Hoodline, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της οι εγκαταστάσεις του Bill Graham Civic Auditorium έχουν κλειστεί για μια «ιδιωτική εκδήλωση» που θα συμμετέχουν 7.000 άτομα από τις 4 έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Και αυτή η πληροφορία ήταν από μόνη της αρκετή για να τροφοδοτήσει εκ νέου τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει το νέο της μοντέλο smartphone, το iPhone 6S μέσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μέχρι σήμερα η Apple δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε επίσημο σχετικά με τον χρόνο και τον χώρο της επόμενης μεγάλης της εκδήλωσης. Ωστόσο, πολλοί αναμένουν πως η ημερομηνία αυτή θα είναι η 9η Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες της Hoodline πάντως αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό από άλλες σελίδες, όπως το MacRumors που παρατειρεί πως η εταιρεία που εμφανίζεται να έχει κλείσει τον χώρο, η «Adams and Associates», δεν έχει γνωστούς δεσμούς με την Apple.

Τα τελευταία χρόνια η Apple έχει επιλέξει να πραγματοποιήσει τις μεγάλες της εκδηλώσεις σε διαφορετικά κάθε φορά σημεία της Bay Area, οπότε δεν θα ήταν περίεργο να χρησιμοποιήσει ξανά ένα μέρος που δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα.

Το 2014 πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις της στο Flint Center στο Cupertino, ενώ το 2011 και το 2013 στις δικές της εγκαταστάσεις. Το 2010 και το 2012 οι εκδηλώσεις της πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Τεχνών Yerba Buena.