Η Apple ίσως κυκλοφορήσει τα νέα iPhone και iPad πιο νωρίς απ’όσο πιστεύαμε

Η Apple ίσως κυκλοφορήσει τα νέα iPhone και iPad πιο νωρίς απ’όσο πιστεύαμε

Η εταιρεία εργάζεται και πάνω σε μια ποικιλία ενημερώσεων για το Apple Watch, τα ασύρματα ακουστικά AirPods και το iPad Pro.

Η Apple πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ημερομηνία της μεγάλης έκδοσης των iPhone και iPad, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα. Ο τεχνολογικός «γίγαντας» θα αποκαλύψει τρία νέα iPhone φέτος, τα οποία θα διατηρήσουν το ίδιο σχέδιο όπως το iPhone X, αναφέρει το Bloomberg. Μια από αυτές τις συσκευές θα αποτελούν μια αναβάθμιση του iPhone X με οθόνη 5,8 ιντσών και αυξημένη δύναμη επεξεργαστή, αναφέρει το δημοσίευμα. Η Apple θα αποκαλύψει, ακόμα, το νέο μοντέλο iPhone με μια οθόνη 6,5 ιντσών και το νέο σχέδιο όπως το iPhone X.

Ενώ αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να είναι ακριβές, η Apple σχεδιάζει να διαθέσει και μια φθηνότερη επιλογή. Το τρίτο μοντέλο θα έχει παρόμοιο σχέδιο με το iPhone X αλλά μια οθόνη 6,1 ιντσών. Αντί να βασίζεται στην οθόνη OLED όπως στο iPhone X για να μειώσει την τιμή, η εκδοχή των 6,1 ιντσών θα χρησιμοποιεί μια παλαιότερη τεχνολογία LCD, που είναι φθηνότερη στην παραγωγή, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, ακόμα, σε διάφορα χρώματα και αλουμινένιες λεπτομέρειες αντί για ατσάλινες.

Το δημοσίευμα του Bloomberg είναι το τελευταίο σε μια σειρά φημών για τα νέα iPhone. Όλα υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τρία νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων το Σεπτέμβρη με στόχο να διαθέτει κάτι για τον κάθε χρήστη. Έχουν αναφέρει ακόμα ότι οι συσκευές θα διατηρήσουν την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, που έκανε το ντεμπούτο της με το iPhone X.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Η Apple σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται πάνω σε μια ποικιλία ενημερώσεων για το Apple Watch, τα ασύρματα ακουστικά AirPods και το iPad Pro. Όλες αυτές οι συσκευές θα εμφανιστούν φέτος.

Το Apple Watch θα αλλάξει σχεδιαστικά, αποβάλοντας τα χοντρά περιβλήματα γύρω από την οθόνη, αναφέρει το δημοσίευμα. Η Apple ίσως «κλέψει» μερικές σχεδιαστικές ιδέες από το iPhone X, υιοθετώντας τα λεπτά περιβλήματα γύρω από την οθόνη του iPad Pro. Η αναγνώριση προσώπου θα πρωτοεμφανιστεί επίσης στο iPad Pro.

Από πλευρά της, η Apple διατηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τα σχέδιά της. Τυπικά στέλνει προσκλήσεις για την δημοσιογραφική εκδήλωσηόπου αποκαλύπτει νέες συσκευές, περίπου μια εβδομάδα πριν το σόου. Η επιστολή περιλαμβάνει μερικούς υπαινιγμούς σχετικά με το τι θα παρουσιαστεί. Μέχρι, όμως, να γίνει αυτό μην περιμένετε σε να μάθετε πολλά από την ίδια την εταιρεία.

Δείτε ακόμη: Τι λένε πρόσφατες προβλέψεις για τα νέα iPhone