Η Μπακογιάννη, ο συνταξιούχος και οι αντιδράσεις

Η Μπακογιάννη, ο συνταξιούχος και οι αντιδράσεις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ενικός».

Πολύ συζήτηση έχει γίνει για την απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε συνταξιούχο στην εκπομπή «Ενικός». Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στον Ενικό», στο STAR, ο συνταξιούχος έριξε την ευθύνη της κατάστασης στα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια με την βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό να απαντά: «Εγώ την καραμέλα των 40 χρόνων δεν την τρώω».

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη ρώτησε τον συνταξιούχο από πού πήρε τη σύνταξη και όταν εκείνος της είπε από το ΙΚΑ σχολιάσε «από το ΙΚΑ; Μπράβο, δημόσιος οργανισμός το ΙΚΑ», νομίζοντας ότι ο συγκεκριμένος συνταξιούχος εργαζόταν ως δημόσιος υπάλληλος.

«Δεν ήμουν υπάλληλος του ΙΚΑ, συνταξιούχος του ΙΚΑ είμαι» απάντησε ο πολίτης για να πει η κ. Μπακογιάνη: «Α, νόμιζα υπάλληλος του ΙΚΑ».

Η βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε σε ένα «δομικό λάθος» που έκανε η Ελλάδα στα 40 αυτά χρόνια, καθώς όπως είπε «ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας ζούσαμε με δανεικά».

Μέσα στο σχετικά έντονο κλίμα της συζήτησης αναφέρθηκε επίσης στη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για να καταλήξει τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ που «εγώ δεν τον πίστεψα αλλά εσείς τον πιστέψατε και αφού τον πιστέψατε καλά να πάθετε».

Δείτε το απόσπασμα: