Η Coffee Berry στηρίζει το έργο του Humanity Greece

Η Coffee Berry στηρίζει το έργο του Humanity Greece
Η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό των εθελοντών προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών.

Η Coffee Berry, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με το Humanity Greece, στηρίζει έμπρακτα το καθημερινό έργο πλήθους εθελοντών που συνδράμουν στην ανακούφιση των ανθρώπων που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή. Με άμεση ανταπόκριση, η γνωστή αλυσίδα street café προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες, και σε πολίτες που φτάνουν συνεχώς στο εθελοντικό κέντρο για τις πρώτες βοήθειες λόγω των πυρκαγιών που πλήττουν το τελευταίο διάστημα όλη τη χώρα.

Το Humanity Greece, αποτελεί μια εθελοντική πρωτοβουλία με στόχο την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Οι εθελοντές, καθημερινά πασχίζουν για να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα είδη και υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης, ώστε να παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες, βασιζόμενοι στην απλόχερη στήριξη και καλοσύνη των πολιτών για βελτίωση των συνθηκών και παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε όλη την χώρα. Η Coffee Berry, έβαλε το λιθαράκι της, στην εξέλιξη της αλυσίδας αγάπης και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους και τα ζώα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα στηρίζοντας το έργο του Humanity Greece.

Η Coffee Berry στηρίζει το έργο του Humanity Greece
Η Coffee Berry στηρίζει το έργο του Humanity Greece

Σε ιδιαίτερες στιγμές οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: