Η Deutsche Telekom διαψεύδει τις φήμες για πώληση του ΟΤΕ

Η Deutsche Telekom διαψεύδει τις φήμες για πώληση του ΟΤΕ
Άποψη του κτηρίου διοίκησης του ΟΤΕ , Σάββατο 30 Ιουλίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Deutsche Telekom αναφέρει πως τα περί πώλησης του ΟΤΕ είναι «ανυπόστατη φήμη και η επένδυση στην Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας».

Διαψεύδει η Deutsche Telekom τις φήμες που κάνουν λόγο το τελευταίο διάστημα περί πρόθεσης πώλησης της συμμετοχής της στον ΟΤΕ. Συγκεκριμένα, η Deutsche Telekom δίνει με σημερινή της δήλωση, απάντηση στις φημολογίες περί πρόθεσης πώλησης του ΟΤΕ, δηλώνοντας πως η φήμη είναι εντελώς ανυπόστατη και οι λειτουργικές επιδόσεις του ΟΤΕ είναι εξαιρετικές και η επένδυση στην Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας.

Αναλυτικά, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, έλαβε την παρακάτω δήλωση από τον μέτοχο DEUTSCHE TELEΚOM AG (DT) στις 09/02/2023:

«Η φήμη αυτή είναι εντελώς ανυπόστατη. Οι λειτουργικές επιδόσεις του ΟΤΕ είναι εξαιρετικές. Η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Deutsche Telekom έχει τονίσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, ότι η επένδυσή της στην Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Όμιλος ΟΤΕ: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ανάπτυξης