Η επένδυση της «χρυσής κληρονόμου» στην Ίμπιζα

Η επένδυση της «χρυσής κληρονόμου» στην Ίμπιζα
epa05779178 US socialite Paris Hilton attends the 2017 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street in New York, New York, USA, 08 February 2017. The Foundation will honor US actress Scarlett Johansson and Italian fashion designer Donatella Versace for their longstanding support of amfAR and the fight against AIDS. EPA/ALBA VIGARAY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα σχέδια της Πάρις Χίλτον για το κοσμοπολίτικο θέρετρο.

Η Πάρις Χίλτον μάλλον είναι έτοιμη να ριζώσει στην Ίμπιζα. Ή τουλάχιστον θέλει να αφήσει το αποτύπωμά της στο νησί και γι αυτό σχεδιάζει να ανοίξει ένα ξενοδοχείο. Η πρωτοβουλία βρίσκεται ακόμα στα «σπάργανα» και η Πάρις βρίσκεται σε αναζήτηση ακινήτου.

Η επιχειρηματίας έχει αρχίσει τις επαφές της για να μπορέσει να αποκτήσει κάποιο κτίριο και να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο ή και ακόμα να αποκτήσει μία σειρά κτιρίων ώστε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το κτίριο θα είναι φουτουριστικό και θα ονομάζεται Paris Boutique Hotel, σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας στο El Periodico de Ibiza και στο Formentera.

Η δημιουργία του ξενοδοχείου στην Ίμπιζα έρχεται ως συνέχεια της ανακοίνωσης που έκανε πέρυσι η επιχειρηματίας για το άνοιγμα τριών ξενοδοχειακών μονάδων στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.

Προς το παρόν η δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αλυσίδας έχει ανοίξει από πέρυσι δύο ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες, ενώ διαχειρίζεται διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα, παραθαλάσσια κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια, ταυτόχρονα με την καριέρα που κάνει ως dj.