Η Grant Thornton ανάμεσα στους πιο ελκυστικούς εργοδότες παγκοσμίως

Η Grant Thornton ανάμεσα στους πιο ελκυστικούς εργοδότες παγκοσμίως

Στη λίστα «World’s most attractive global employers» κατάφερε να μπει η εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών.

Ένας από τους 50 «World’s most attractive global employers» είναι παγκοσμίως η Grant Thornton, σύμφωνα με την έρευνα Universum Talent Survey, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 270.000 φοιτητές οικονομικών και πολυτεχνικών σχολών σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες παγκοσμίως.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την κουλτούρα που έχουν δημιουργήσει οι 43.000 χιλιάδες άνθρωποι μας σε πάνω από 130 χώρες και που αυτό αναγνωρίζεται από το συγκεκριμένο βραβείο», σχολίασε ο Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton Greece.

«Στην Grant Thornton, δεσμευόμαστε για ένα ξεχωριστό και διακεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, που παρέχει στους ανθρώπους μας κίνητρα, έμπνευση και εμπιστοσύνη. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να αγαπούν τη δουλειά τους, να έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των πελατών μας και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, αλλά και να ξεκλειδώσουν μέσα από την εργασία τους στη Grant Thornton τις δυνατότητές τους».

Η Grant Thornton ανέβηκε τρεις θέσεις στην έρευνα του 2016, φτάνοντας στο νούμερο 34. Οι κατατάξεις βασίζονται στις απόψεις φοιτητών οικονομικών και πολυτεχνικών σχολών από τα κορυφαία πανεπιστήμια των 12 μεγαλύτερων οικονομιών παγκοσμίως: Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χώρες αυτές αντιπροσωπεύουν το 70% της παγκόσμιας οικονομίας. Η περίοδος διεξαγωγής της έρευνας ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016.