Η Harley-Davidson ψάχνει για πρακτικάριους που θα γυρίσουν την Αμερική με μια μηχανή!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάποιοι μπορεί ακόμη και να πλήρωναν για αυτήν την εμπειρία.

Η Harley-Davidson αναζητεί άτομα για πρακτική, η οποία όμως δεν θα περιλαμβάνει αγγαρείες και κουβάλημα καφέ.

Τουναντίον, η καμπάνια #findyourfreedom που λάνσαρε η διάσημη βιομηχανία μοτοσυκλέτας ζητά νέους και νέες οι οποίοι θα μάθουν να οδηγούν τις μηχανές και θα γνωρίσουν από κοντά αυτή τη μοναδική αίσθηση γυρίζοντας τις ΗΠΑ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδρομών τους, οι πρακτικάριοι-μηχανόβιοι θα προωθούν την εταιρεία και την προσωπική τους εμπειρία στα social media (Facebook, Twitter, Instagram κλπ), ενώ θα παραβρίσκονται και σε εκδηλώσεις της εταιρείας.

Στο τέλος της πρακτικής τους θα κρατήσουν για δική τους μια μηχανή για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, μέχρι να λάβουν το ειδικό πιστοποιητικό τους.

Η θέση αυτή αφορά φοιτητές ή όσους έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα κι έχουν σκοπό να ασχοληθούν με το μάρκετινγκ στα social media, ενώ η διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι 12 εβδομάδες.

Όποιος θέλει να κάνει αίτηση θα πρέπει να στείλει ένα βίντεο και να γράψει μια επιστολή, ή να φτιάξει ένα φωτογραφικό κολάζ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Harley-Davidson.