Η INTRASOFT International ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η INTRASOFT International ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το συμβόλαιο συνεργασίας της με το EK, για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των χρηστών στον τομέα της Πληροφορικής, ανανέωσε η INTRASOFT International.

Το συμβόλαιο συνεργασίας της με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των χρηστών στον τομέα της Πληροφορικής, ανανέωσε η INTRASOFT International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παροχή υπηρεσιών αφορούν κυρίως στις πόλεις των Βρυξελλών, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο, ενώ το συμβόλαιο περιλαμβάνει και εξατομικευμένες υπηρεσίες για το προσωπικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους βουλευτές του, στις τοπικές εκλογικές τους περιφέρειες.

Σύμφωνα με τους ανανεωμένους όρους του συμβολαίου, η INTRASOFT International με τους υπόλοιπους συνεργάτες της κοινοπραξίας θα παράσχει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών και την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και μια ευρεία γκάμα πρόσθετων υπηρεσιών Πληροφορικής.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Οι ανάγκες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό. Στην INTRASOFT έχουμε αναπτύξει ένα πολύ εξειδικευμένο μοντέλο παροχής υπηρεσιών, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά και των υπολοίπων θεσμικών πελατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η θέση της INTRASOFT στην αγορά ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, χάρη στις μοναδικές δεξιότητες των ανθρώπων μας, ενώ παράλληλα οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας δείχνουν εμπιστοσύνη».