Η Kaizen Gaming δηµιουργεί το µέλλον του κλάδου του GameTech

Η Kaizen Gaming δηµιουργεί το µέλλον του κλάδου του GameTech
Μία από τις πλέον δυναµικές εταιρείες του κλάδου παγκοσµίως στοχεύει σε παρουσία σε 26 χώρες το 2026.

Η Kaizen Gaming συµπλήρωσε την πρώτη δεκαετία από τη δηµιουργία της, αποτελώντας ένα µοναδικό παράδειγµα ανάπτυξης και εξέλιξης για την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ανέπτυξε τη δραστηριότητά της σε 13 χώρες σε 4 ηπείρους (Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αµερική), ενώ βρίσκεται σταθερά στις πλέον δυναµικές GameTech επιχειρήσεις παγκοσµίως, έχοντας αναδειχθεί κορυφαία εταιρεία του κλάδου διεθνώς στα EGR Operator Awards, τα «Όσκαρ» του κλάδου. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες, έχοντας λάβει την αναγνώριση Great Place to Work στην Ελλάδα, καθώς και σε Πορτογαλία, Ρουµανία και Βουλγαρία, και έχει συνδέσει αρµονικά την ανάπτυξή της µε τη στήριξη του αθλητισµού και τη σταθερή διεύρυνση του κοινωνικού της αποτυπώµατος. Η οµάδα της Kaizen Gaming στηρίζεται σε ισχυρές αξίες και σε ένα συνεκτικό πλάνο επιχειρηµατικής ανάπτυξης, µε τη διαρκή εξέλιξη να αποτελεί το ίδιο το DNA της εταιρείας.

Έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του οράµατός της «Kaizen 2626», στοχεύοντας να επεκτείνει την παρουσία της ως κορυφαίο brand επιλογής των παικτών σε 26 συνολικά χώρες έως το 2026. Αυτό δεν είναι απλώς ένας αριθµός, αλλά και ένας σκοπός που εµπνέει τα στελέχη και τους εργαζόµενους της εταιρείας να εξελίσσουν το ταλέντο τους, ώστε να βοηθήσουν την εταιρεία να αναπτυχθεί σε παγκόσµιο επίπεδο. Για να πετύχει το όραµά της, η Kaizen Gaming πρωτοπορεί και εξελίσσει διαρκώς την τεχνολογία της, εφαρµόζοντας νέες ιδέες και αναπτύσσοντας καινοτόµα προϊόντα και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύει καθηµερινά µία από τις µεγαλύτερες τεχνολογικές οµάδες στην χώρα. Σηµαντικός παράγοντας για την επιτυχία της εταιρείας αποτελεί η ανάπτυξη της in-house τεχνολογικής πλατφόρµας, µέσω της οποίας παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Η Kaizen Gaming προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, σε ασφαλές και υπεύθυνο περιβάλλον. Οι πρακτικές της συµµορφώνονται πλήρως µε τους κανονισµούς και τις οδηγίες του κλάδου, ενώ επενδύει συνεχώς σε µηχανισµούς προστασίας και ασφάλειας. Παράλληλα, διασφαλίζει την εκπλήρωση των υψηλότερων προτύπων εταιρικής διακυβέρνησης, ενώ έχει εδραιώσει ένα δίκαιο και συµπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Σήµερα η εταιρεία αριθµεί περισσότερους από 2.000 εργαζόµενους, από 41 εθνικότητες, ενώ στη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων έχει διπλασιάσει τον αριθµό εργαζοµένων της, µε πρόβλεψη περαιτέρω αύξησης  µε ρυθµό µεγαλύτερο του 20% ανά έτος. Η εταιρεία δίνει µεγάλη βαρύτητα στην εξέλιξη των εργαζοµένων και προσφέρει ευκαιρίες κάθετης ή οριζόντιας ανάπτυξης, µε αποτέλεσµα την προαγωγή πολλών Kaizeners κάθε χρόνο (το 2023 έφτασαν τους 333). Ορόσηµο της χρονιάς για την Kaizen Gaming αποτέλεσε και το Kaizen Campus, ο καινοτόµος χώρος γραφείων στο Μαρούσι Αττικής, που εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο και σχεδιάστηκε µε στόχο να προαχθούν η συνεργασία, η δηµιουργικότητα και η ευηµερία των εργαζοµένων.

Η κοινωνική συνεισφορά αποτελεί ενεργή συνιστώσα της ίδιας της λειτουργίας της εταιρείας και αναπόσπαστο µέρος της αποστολής της. Σε κάθε χώρα λειτουργίας της η Kaizen Gaming υλοποιεί ένα συνεκτικό πρόγραµµα κοινωνικής ευθύνης, του οποίου τη µετεξέλιξη αποτελεί η δηµιουργία του Kaizen Foundation, ενός νέου οργανισµού, ο οποίος θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί προγράµµατα και ενέργειες σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία µε άµεσο, θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Χαρακτηριστικά παραδείγµατα αποτελούν η ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. µε την κατασκευή έξι φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας για την αναβάθµιση των παρεχόµενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς που νοσούν µε Covid-19, η δωρεά 170 απινιδωτών στο Υπουργείο Υγείας για την παροχή τους σε αθλητικούς χώρους και αθλητικά σωµατεία καθώς και η ανακατασκευή 11 γηπέδων σε ακριτικά νησιά της Ελλάδας στο πλαίσιο της συνεργασίας µε τη ΜΚΟ Σύµπλευση.

Αναπόσπαστο κοµµάτι της Kaizen Gaming από το ξεκίνηµά της είναι ο αθλητισµός. Η εταιρεία υλοποιεί ένα εκτεταµένο πλάνο χορηγικής ενίσχυσης, στηρίζοντας στην πράξη τον αθλητισµό µέσα από χορηγίες, τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωµατείων, συλλόγων και εθνικών οµάδων, όσο και σε επίπεδο µεµονωµένων αθλητών και αθλητριών σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Η Kaizen Gaming δεν είναι µια συνηθισµένη εταιρεία του κλάδου. Αποτελείται από µια οµάδα ανθρώπων που πάντα αναζητούν το επόµενο µεγάλο βήµα και αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες που εµφανίζονται για να προσφέρουν µία συναρπαστική online gaming εµπειρία.

To νέο υπερσύγχρονο σπίτι της Kaizen Gaming, το Kaizen Campus, σηµατοδοτεί µια νέα εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης, η οποία εδράζεται στην αξία του oneteam.

Με έµφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, στόχος της Kaizen Gaming είναι να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για να προσφέρει την καλύτερη και ασφαλέστερη online gaming εµπειρία στους πελάτες της.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα και περιλαμβάνει τη λίστα με τις πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες στην Ελλάδα.