«Η Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» η Qatar Airways

«Η Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» η Qatar Airways
A Qatar Airways crew member presents the first class seats of an Airbus A380 aircraft during the 51st Paris Air Show at Le Bourget airport near Paris June 17, 2015. REUTERS/Pascal Rossignol - RTX1GXKD Photo: REUTERS

Πρόκειται για την έκτη φορά συνολικά και την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία κερδίζει αυτήν τη διάκριση.

Για ακόμη μία χρονιά διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» η Qatar Airways, στα 2018 Skytrax World Airline Awards. Πρόκειται για την έκτη φορά συνολικά και την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία κερδίζει αυτήν τη διάκριση.

Επίσης, εκτός από τη διάκριση ως η «Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» από τους ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο, η εταιρεία έλαβε και το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή», σηματοδοτώντας την έβδομη φορά στη διοργάνωση που λαμβάνει αυτήν τη φοβερή διάκριση.

Η Qatar Airways κέρδισε, ακόμη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και το βραβείο για το «Καλύτερο First Class Airline Lounge» και το «Καλύτερη Business Class Θέση», που αποτελούν ακόμη μία αναγνώριση της Qsuite, της πρωτοποριακής Business Class εμπειρίας που προσφέρει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως η Qsuite, ένα κατοχυρωμένο προϊόν της Qatar Airways, προσφέρει εμπειρία πρώτης θέσης στη διακεκριμένη καμπίνα. Η θέση διαθέτει το πρώτο διπλό κρεβάτι σε Business Class θέση στη βιομηχανία, ενώ προσφέρει ειδικές περσίδες που ανοιγοκλείνουν, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο, το πρώτο και μοναδικό που υπάρχει στη βιομηχανία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, Akbar Al Baker, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτά τα κορυφαία βραβεία δείχνουν πόσο μακριά έχει φτάσει η Qatar Airways σε μικρό χρονικό διάστημα. Μέσα σε μόλις 20 χρόνια έχουμε αναδειχθεί από μία μικρή περιφερειακή εταιρεία σε μία παγκόσμια αεροπορική, με δέσμευση για καινοτομία και προσφορά των υψηλότερων δυνατών στάνταρ για τους επιβάτες μας. Το να λάβουμε αυτές τι σημαντικές διακρίσεις, παρά το παράνομο εμπάργκο κατά της χώρας μας, αντανακλά τη δέσμευσή μας για αριστεία, καινοτομία και για τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε σε όλους τους επιβάτες μας άψογες υπηρεσίες εν πτήσει».

«Το γεγονός ότι στα βραβεία Skytrax ψηφίζουν οι ταξιδιώτες τα κάνει ακόμη πιο ουσιαστικά για εμάς και επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η πελατοκεντρική προσέγγισή μας συνεχίζει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης στους πιστούς μας πελάτες», πρόσθεσε.