Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε πριγκίπισσα για χάρη μιας 5χρονης (Βίντεο)

Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε πριγκίπισσα για χάρη μιας 5χρονης (Βίντεο)
Britain's Catherine, Duchess of Cambridge (L) meets five year-old Mila Sneddon, a cancer patient who featured in an image from the Hold Still photography project which showed her kissing her father Scott through a window whilst she was shielding during her chemotherapy treatment, at the Palace of Holyroodhouse in Edinburgh, Scotland on May 27, 2021. (Photo by Jane Barlow / POOL / AFP) Photo: AFP
Την υπόσχεσή της τήρησε η Κέιτ Μίντλετον και συναντήθηκε με μια 5ετή ασθενή με καρκίνο που εμφανίστηκε στο βιβλίο φωτογραφίας της «Hold Still», φορώντας μάλιστα ροζ φόρεμα, όπως την είχε πει.

Η 39χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ καλωσόρισε την Μίλα Σνέντον για τσάι στο παλάτι Κολιρουντχάουζ χθες, με την Κέιτ και την 5χρονη να φορούν ροζ φορέματα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της βασιλικής περιοδείας στη Σκωτία.

Η Μίλα έδειχνε σαν μία μικρή πριγκίπισσα, φορώντας ένα μικροσκοπικό στέμμα και ταιριαστά ροζ παπούτσια. Η Κέιτ Μίντλετον είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο τηλέφωνο με την 5χρονη, η οποία υποβλήθηκε σε εντατική χημειοθεραπεία για λευχαιμία πέρυσι, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να προστατευτεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μια φωτογραφία της που τραβήχτηκε από την μητέρα της, Λίντα, με τίτλο «Shielding Mila» (Προστατεύοντας τη Μίλα), ήταν μία από τις 100 εικόνες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο της δούκισσας του Κέιμπριτζ με τίτλο: « Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020».

Όπως φαίνεται από την χθεσινή συνάντηση, η Κέιτ Μίντλετον τήρησε την υπόσχεσή της να φορέσει ροζ, το αγαπημένο χρώμα της Μίλα. Κατά τη γνωριμία τους, η δούκισσα του Κέιμπριτζ είπε στην 5χρονη ότι θα ήθελε πολύ να της κάνει μια «μεγάλη αγκαλιά». Όταν μπήκε χθες, στην αίθουσα που την περίμενε η Mίλα με την οικογένειά της, το πρόσωπο της μικρής φωτίστηκε με την Κέιτ να λέει: «Γεια σου Μίλα. Θέλω να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά, χαίρομαι τόσο πολύ που σε γνωρίζω προσωπικά».

Η 5χρονη σηκώθηκε, όπως και οι γονείς της Σκοτ και Λίντα Σνέντον και η μεγάλη της αδερφή Τζόντι. Η Κέιτ Μίντλετον επαίνεσε το κορίτσι, λέγοντας: «Μου αρέσει το φόρεμά σου, μπορείς να κάνεις μία μικρή στροφή – ω και τα παπούτσια σου». Η Μίλα υπάκουσε κάνοντας μία στροφή και τρέχοντας μετά στην αγκαλιά του πατέρα της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία της Κέιτ Μίντλετον με την 5χρονη Μίλα

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε τηλεφωνήσει το περασμένο φθινόπωρο στην Μίλα και η συνομιλία τους κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα στο νέο κανάλι στο YouTube του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, μαζί με φωτογραφίες της Μίλα και της οικογένειάς της. Η 5χρονη, που ήταν 4 εκείνη την εποχή, απάντησε στην κλήση, λέγοντας: «Καλημέρα υψηλοτάτη» κάνοντας την Κέιτ Μίντλετον να απαντήσει: «Καλημέρα. Θεέ μου, είσαι τόσο ευγενική Μίλα».

Η 5χρονη είπε με ενθουσιασμό στην Κέιτ πως λατρεύει να βγάζει βόλτα τον σκύλο της, γνωρίζει τα ονόματα των παιδιών της Κέιτ και πως της αρέσει το ροζ χρώμα- ωθώντας την δούκισσα να υποσχεθεί ότι θα φορέσει ένα ροζ φόρεμα εάν έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν.