Η Lufthansa θα ανοίγει βαρέλια μπύρας στις πτήσεις της προς το Oktoberfest

Η Lufthansa θα ανοίγει βαρέλια μπύρας στις πτήσεις της προς το Oktoberfest
epa06983451 An official Oktoberfest beer mug for 2018 is presented on the Oktoberfest grounds in Munich, Germany, 30 August 2018. The World's largest beer festival will be held from 22 September to 07 October. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Και αν πετάτε με business class, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. 

Το Oktoberfest ξεκινά επίσημα αυτή την εβδομάδα, και αν πετάτε με την Lufthansa μπορείτε να αρχίσετε να πίνετε ενώ είστε ακόμα εν πτήσει προς την εκδήλωση, εφ’ όσον πετάτε προς την Γερμανία και από συγκεκριμένα αεροδρόμια.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει βαρέλια μπύρας στις πτήσεις της από το Μόναχο προς Νέα Υόρκη (19 Σεπτεμβρίου), προς Σιγκαπούρη (25 Σεπτεμβρίου) και προς Σαγκάη (6 Οκτωβρίου), όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα (ή και περισσότερα) ποτήρια μπύρας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Και αν πετάτε με business class, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Οι πελάτες της business class σε αυτές τις πτήσεις μπορούν να δοκιμάσουν και μερικά φαγητά σχετικά με το Oktoberfest, όπως για παράδειγμα βόδι ταρτάρ με τρούφα, αρκτική πέστροφα με σάλτσα Riesling και πέστο φιστίκι.

Οι επιβάτες που προσγειώνονται στο Μόναχο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Oktoberfest, θα πάρουν ακόμα ένα κουτί με καλούδια σχετικά με το Oktoberfest, που θα περιλαμβάνει διάφορα σνακ και ποτό βιταμινών προκειμένου να προετοιμαστούν για όλες τις εκδηλώσεις που τους περιμένουν όταν φτάσουν στον προορισμό τους. Η αεροπορική εταιρεία σερβίρει ακόμη ένα μενού Oktoberfest στα σαλόνια της για να μπορούν οι επιβάτες να πάρουν ένα γρήγορο σνακ αφού προσγειωθούν, ή να συνεχίσουν το πάρτι μέχρι να απογειωθεί η πτήση τους.