Η μεγάλη έκπληξη της Amazon

Η μεγάλη έκπληξη της Amazon
Photo:

Το «Amazon Exclusive» θα φέρει τη δυνατότητα στο κοινό της εταιρείας να γνωρίσει συναρπαστικά, αλλά λιγότερο διάσημα, προϊόντα της νέας αγοράς.  

Η Amazon ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος στο οποίο θα προβάλλονται νέα και πρωτοποριακά προϊόντα όπως μερικές επιτυχημένες ιδέες του Kickstarter – ανάμεσά τους και οι φορτιστές τηλεφώνου Jackery και τα γάντια ποδηλάτου Zackees που ειδοποιούν για την αλλαγή κατεύθυνσης του ποδηλάτη.

Το «Amazon Exclusives», όπως ονομάζεται το νέο κατάστημα, διαθέτει προϊόντα επιχειρήσεων που έχουν αποφασίσει να τα πωλούν αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες της Amazon, τα δικά τους websites, και φυσικούς λιανοπωλητές.

Στόχος της Amazon είναι να στρέψει το ενδιαφέρον σε προϊόντα εκτός της επικρατούσας τάσης. «Αντιλαμβανόμαστε πως βοηθώντας τις φίρμες να εκθέσουν τα νέα, βραβευμένα τους προϊόντα είναι προς όφελος των καταναλωτών μας που επιθυμούν να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το καυτό, νέο αντικείμενο», ανέφερε η εταιρεία.

Η Amazon σκοπεύει να προσθέτει όλο και περισσότερα προϊόντα από startups στο νέο της ψηφιακό κατάστημα, καθώς η αγορά συνεχίσει να αναπτύσσεται.