Η μόδα εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ;

Η μόδα εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ;
epaselect epa04818101 A model holds a fabric reading 'Please kill Angela Merkel not' as he presents a creation from the Spring/Summer 2016 Menswear collection by US designer Rick Owens during the Paris Men's Fashion Week, in Paris, France, 25 June 2015. The presentation of the Men's collections runs from 24 to 28 June. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Πανό κατά της καγκελάριου της Γερμανίας εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια fashion show στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.  

της Πέννυ Καρακάση

Πριν από μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε το fashion show του Rick Owens στο Παρίσι, ο οποίος παρουσίασε την ανδρική του συλλογή για την άνοιξη του 2016 στην Εβδομάδα Μόδας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα. Η αλήθεια είναι ότι ο δημιουργός παρουσιάζει πάντα ανατρεπτικές συλλογές που κάνουν αίσθηση αλλά αυτή τη φορά δε μιλούν όλοι για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του.

Ο λόγος είναι απλός, ένα από τα μοντέλα, με το οποίο μάλιστα ο Rick Owens συνεργάζεται εδώ και πολύ καιρό, εμφανίστηκε στην πασαρέλα κρατώντας ένα μικρό πανό το οποίο έγραφε «Please Kill Angela Merkel, ΝΟΤ». Για ποιον λόγο το έκανε αυτός; Δεν ξέρει κανείς, ο σχεδιαστής όμως έγινε έξαλλος και δήλωσε αμέσως μετά το show ότι δεν το περίμενε από τον Jera -έτσι λένε το μοντέλο- ενώ μόλις τον είδε στα παρασκήνια τον χτύπησε.

Λίγη ώρα μετά ο Οίκος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας πως αποποιείται των ευθυνών της συγκεκριμένης πράξης ενώ τόνισε πως η προσωπική άποψη του μοντέλου δεν υιοθετείται και από τον Οίκο.

Πηγή: InStyle.gr