Η νέα αναβάθμιση του iOS είναι εδώ, μαζί με το Apple Music και το Beats 1

Η νέα αναβάθμιση του iOS είναι εδώ, μαζί με το Apple Music και το Beats 1

Το Apple Music θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή δωρεάν για τους επόμενους τρεις μήνες. 

Όπως αναμενόταν, η Apple έδωσε και επίσημα στην κυκλοφορία τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις κινητές συσκευές της, το iOS 8.4. Η αναβάθμιση συνοδεύεται από ένα πλήθος μουσικές εφαρμογές, με κυριότερη την έλευση του Apple Music, της νέας της υπηρεσίας music streaming, αλλά και το Beats 1, ένα νέο ολοήμερο ραδιόφωνο που κάνει σήμερα την πρώτη του εμφάνιση.

Οι υπηρεσίες του Apple Music θα είναι διαθέσιμες δωρεάν για μία περίοδο τριών μηνών. To iOS 8.4 προσθέτει, με τη νέα υπηρεσία, τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των αγαπημένων τους καλλιτεχνών και να αποκτούν μέσω music streaming πρόσβαση σε έναν κατάλογο τραγουδιών που μπορεί να ενσωματωθεί στην εφαρμογή Music.

Ακόμα όμως και όσοι δεν γίνουν συνδρομητές της νέας υπηρεσίες μπορούν να απολαύσουν την επανασχεδιασμένη εφαρμογή Music, με τη νέα λειτουργία Up Next που θα τους επιτρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα τα τραγούδια και να έχουν πρόσβαση στο Beats 1.

Οι παλιοί συνδρομητές της υπηρεσίας Beats Music μπορούν να μεταφέρουν τις βιβλιοθήκες τους στο Apple Music μέσω της νέας αναβάθμισης του iOS. Μετά το πέρας των τριών μηνών δωρεάν δοκιμής, η συνδρομή για κάθε ξεχωριστό χρήστη θα φτάνει στα 9,99 δολάρια ανά μήνα.

Στις μικρότερες αλλαγές της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος συμπεριλαμβάνονται επίσης την μεταφορά της λειτουργίας audiobook εντός της εφαρμογής των iBooks, που αποκτούν τον δικό τους audio player, αλλά και τη δημιουργία textbooks μέσω της εφαρμογής iBooks Author, που μετακομίζει για πρώτη φορά από τους Mac και στα iPhone.