Διαμαρτυρίες ότι η νέα έκδοση του iOS 9 μπλοκάρει τα κινητά

Διαμαρτυρίες ότι η νέα έκδοση του iOS 9 μπλοκάρει τα κινητά
Photo:

Δυσαρεστημένοι είναι αρκετοί πελάτες της Apple με την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού.

H τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS είναι πλέον διαθέσιμη, προσφέροντας μια σειρά νέων εργαλείων πολλαπλών εφαρμογών – δεν έχουν ακουστεί όμως τα καλύτερα σχόλια.

Το ίδιο συνέβη και πέρυσι όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 8 και οι επικριτές έκαναν λόγο για την πιο ενοχλητική έκδοση μέχρι τώρα.

Αυτή τη φορά, οι χρήστες του iPhone έχουν ένα deja vu, αφού το νέο iOS 9 έχει «κολλήσει» αρκετές συσκευές κάνοντας τες να τρέχουν πολύ αργά, σύμφωνα με έκθεση του Reuters. Η ενημέρωση φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο αρνητικά τα πιο παλιά iPhone και iPad μοντέλα.

Ένας χρήστης του iPhone, η Zorry Coates είπε ότι πέρασε τρεις ώρες μέσα στο κατάστημα της Apple και είχε μείνει με την επιλογή είτε να επαναφέρει στη συσκευή τις εργοστασιακές ρυθμίσεις – χάνοντας οποιαδήποτε δεδομένα δεν είχε αποθηκεύει – ή να περιμένει έως ότου κάποιος απ’ τους τεχνικούς της Apple την ενημερώσει για κάτι καινούργιο.

Άλλοι χρήστες προσπαθώντας να ενημερώσουντα τηλέφωνά λάμβαναν μηνύματα που τους ειδοποιούσαν ότι προέκψε κάποιο λάθος, πιθανότατα επειδή οι servers ήταν υπερφορτωμένοι αφού πάρα πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να κατεβάσετε τη νέα έκδοση ταυτόχρονα