Οι νέοι προορισμοί που προσφέρει η Ryanair από Αθήνα

Οι νέοι προορισμοί που προσφέρει η Ryanair από Αθήνα

Η εταιρεία δίνει νέα προσφορά με εισιτήρια από μόνο 14,99 ευρώ.

Έξι νέα δρομολόγια αναμένεται να προσφέρει η Ryanair όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας Michael O’Leary.  Οι νέοι προορισμοί είναι: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό), Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία).

Η Ryanair θα συνεχίσει επίσης να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (2 καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά), καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 καθημερινά), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες και για τους ταξιδιώτες αναψυχής.

«Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2016, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 14.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) για ταξίδια τον Μάρτιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν το www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία» σημείωσε ο Michael O’Leary.

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το 2016:

• 6 αεροσκάφη (1 επιπλέον)

• 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό) Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία)

• Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( 3 καθημερινές) και Ρώμη (3 καθημερινές)

• 19 δρομολόγια

• 3.4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως (αύξηση 25%)

• 2,500 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ετησίως