Η ΝΝ Hellas μετέτρεψε το You matter σε πράξη αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ΝΝ Hellas μετέτρεψε το You matter σε πράξη αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η φράση αυτή αποτελεί μία μόνιμη δέσμευση για την ΝΝ, η οποία φιλοδοξεί να θέτει πάντα τους πελάτες της στο επίκεντρο όλων των ενεργειών της.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η ΝΝ Hellas διέδωσε το μήνυμα “You matter”, φέρνοντάς μας πιο κοντά στους ανθρώπους που έχουν σημασία για εμάς. Η φράση αυτή αποτελεί μία μόνιμη δέσμευση για την ΝΝ, η οποία φιλοδοξεί να θέτει πάντα τους πελάτες της στο επίκεντρο όλων των ενεργειών της.

Άνθρωποι της NN Hellas βρέθηκαν σε 4 κεντρικά σημεία της Αττικής, το Χαλάνδρι, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά και το Μοναστηράκι, μοιράζοντας χρωματιστές τουλίπες σε όσους βρέθηκαν εκεί από τις 11:00 έως τις 14:00. Περαστικοί όλων των ηλικιών έλαβαν τα λουλούδια που τους προσέφερε η ΝΝ Hellas, με σκοπό να τα χαρίσουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Η πρωτοβουλία είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ειδικότερα στη σελίδα της NN Hellas στο Facebook.

Ο Christian Bohlke, Chief Marketing Officer (CMO) της ΝΝ Hellas, ανέφερε σχετικά: «Για την ΝΝ η φιλοσοφία «Υοu Matter» αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα των πελατών της και αποτελεί πηγή έμπνευσης και οδηγό στη σχέση που αναπτύσσουμε μαζί τους. Μέσα από πρωτοβουλίες σαν κι αυτήν υπογραμμίζουμε πως ό,τι έχει σημασία για εσάς έχει και για εμάς».