Η Nutella τώρα και σε… ξενοδοχείο

Η Nutella τώρα και σε… ξενοδοχείο
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που αναμένεται να ξετρελάνει τους φαν της Nutella αναλαμβάνει η Ferrero.

Η Ferrero, η εταιρεία που παράγει τη δημοφιλέστατη Nutella, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο pop up ξενοδοχείο της το 2020. Ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο, φυσικά, από την ίδια τη Nutella, το οποίο θα απευθύνεται μόνο στους φανατικούς του γλυκού σνακ.

Το Hotella Nutella θα ανοίξει τον ερχόμενο Ιανουάριο και, συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου 2020 για το Σαββατοκύριακο στην περιοχή Sonoma της Καλιφόρνια.

Οι χώροι του ξενοδοχείου θα είναι διακοσμημένοι με θέμα το φουντούκι. Η διακόσμηση θα περιλαμβάνει ταπετσαρίες, κουρτίνες και μαξιλάρια εμπνευσμένα από τη Nutella, καθώς και χαλιά στο σχήμα των βάζων της Nutella και «larger than life», σύμφωνα με την περιγραφή.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα επιλεγούν μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρεία και θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν έως την κοιλάδα της Νάπα και να μείνουν στο ξενοδοχείο της Nutella μαζί με τους συνοδούς τους δύο βράδια και τρεις ημέρες.

Κατά τη διαμονή τους εκεί, οι νικητές του διαγωνισμού και η παρέα τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και πάλι με θέμα τη Nutella, καθώς και σε μαθήματα μαγειρικής από διακεκριμένους σεφ.

Ο διαγωνισμός της Ferrero για το ξενοδοχείο της Nutella θα ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφίες: Nutella