Η ομάδα του Μέσι «πέταξε» χορηγία εταιρείας κρυπτονομισμάτων από τη φανέλα της

Η ομάδα του Μέσι «πέταξε» χορηγία εταιρείας κρυπτονομισμάτων από τη φανέλα της
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Royal Caribbean International θα εμφανίζεται στις φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι για τη νέα σεζόν του MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαρίου θα φορούν το logo της Royal Caribbean International στις φανέλες τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αντικαθιστώντας την εταιρεία επενδύσεων κρυπτονομισμάτων XBTO ως κύριο χορηγό του συλλόγου.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η Royal Caribbean International ανακοίνωσε ότι σύντομα θα «βάλει το σήμα της μπροστά και στο κέντρο» στις φανέλες της ομάδας ποδοσφαίρου τoy Μαϊάμι.

Η εταιρεία με έδρα τη Φλόριντα, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο, αποκάλυψε την είδηση σε εκδήλωση αποκάλυψης και περιέγραψε τη συναλλαγή ως «πολυετή συνεργασία».

Δεν αποκάλυψε οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, μετέδωσε το CNBC.

«Είναι συναρπαστικό να ενώνουμε τώρα τις δυνάμεις μας και ανυπομονώ για το μέλλον που οι δύο οργανισμοί μας θα διαμορφώσουν για τις βιομηχανίες μας, για τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο και φυσικά για τις τοπικές μας κοινότητες εδώ στη Νότια Φλόριντα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Royal Caribbean, Τζέισον Λίμπερτυ, στην ανακοίνωση.

Η XBTO, μια παγκόσμια εταιρεία κρυπτο-χρηματοδότησης, είχε ανακοινώσει πολυετή συνεργασία με την Ίντερ Μαϊάμι τον Σεπτέμβριο του 2021, σε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες του MLS.

Ο σύλλογος υποστήριξε τότε ότι η συμφωνία με την XBTO αντιπροσώπευε ένα «σημαντικό ορόσημο στην κύρια αποδοχή των κρυπτονομσμάτων και έφερε το Μαϊάμι «πιο κοντά στο να γίνει η Μέκκα του κόσμου των cryptos.

Η αλλαγή χορηγίας του συλλόγου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο του MLS, η οποία ξεκινά τον επόμενο μήνα, φάνηκε να σηματοδοτεί ένα βήμα υποχώρησης από τα crypros στο Μαϊάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: cnbc.com