Οι πέντε κορυφαίοι CEOs σύμφωνα με τους υπαλλήλους τους

REUTERS

Η ιστοσελίδα Glassdoor ανακοίνωσε τα ετήσια αποτελέσματα για τα βραβεία των διευθυνόντων συμβούλων.

Οι καλύτερες εταιρείες βγαίνουν με βάσει διάφορα κριτήρια, τα κυριότερα απ’ αυτά είναι οικονομικά. Στη πραγματικότητα, ο καλύτερος και ο πιο αντικειμενικός κριτής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι!

Το ανθρώπινο δυναμικό της κάθε εταιρείας μπορεί να αξιολογήσει τους εργοδότες της καλύτερα απ’ ότι ένας εξωτερικός κριτής.

Το Glassdoor, η ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας, δημοσίευσε για τρίτη χρονιά τα αποτελέσματα των Employees’ Choice Awards, όπως δηλαδή επιλέχθηκαν απ’ τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Η έρευνα βαθμολογεί τους διευθύνοντες σύμβουλους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων (αυτές με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους) των ΗΠΑ.

Στη πρώτη θέση βρέθηκε ο συν-ιδρυτής και CEO της Google, Larry Page, ο οποίος έλαβε θετικά σχόλια απ’ το 97% των εργαζομένων. Στη δεύτερη θέση, με το ίδιο όμως ποσοστό, βρέθηκε ο Mark Parker, CEO της Nike.

Ποιοι άλλοι μπήκαν στη πρώτη πεντάδα; Τα κορυφαία στελέχη της ορισμένων μεγάλων εταιρειών που γνωρίζετε, και κάποια λιγότερο γνωστά ονόματα. Ο Charles C. Butt των H-E-B βρέθηκε στη τρίτη θέση, ενώ ο Mark Zuckerberg του Facebook είναι στην τέταρτη θέση. Στην τελευταία θέση, συναντάμε τον Scott Scherr απ’ τη Φλόριντα – CEO της Ultimate Software.

Σχετικά άρθρα