Η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών είναι γεγονός

Η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών είναι γεγονός

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ, βάζοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Oλοκληρώθηκε η πολύκροτη μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αποτελεί την πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την άφιξη του Νεϊμάρ τζούνιορ στην ομάδα. Την Πέμπτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, παρουσία των εκπροσώπων του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ πλέον είναι δεσμευμένος με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το βράδυ της Πέμπτης, στα social media του συλλόγου ανέβηκε ένα βίντεο μόλις 13 δευτερολέπτων, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές από τον Πύργο του Άιφελ να βάφεται στα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας. Το βίντεο κλείνει με την αγγλική φράση “He’s Coming” (“έρχεται”). Αν και δεν αναφερόταν πουθενά το όνομα του Νεϊμάρ, η Παρί προφανώς και εννοούσε τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη και θα παρουσιαστεί το Σάββατο, πριν από την πρεμιέρα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αμιάν (18:00).

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι δικηγόροι του Νεϊμάρ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και κατέβαλαν το ποσό των 222.000.000 ευρώ, ενεργοποιώντας τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του πελάτη τους, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη, ο σύλλογος ήταν ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς και φιλόδοξους. Και η μεγαλύτερη πρόκληση, αυτό που μου έδωσε το κίνητρο για να έρθω στους νέους συμπαίκτες μου, είναι να βοηθήσω τον σύλλογο να κατακτήσει τους τίτλους που θέλουν οι φίλαθλοι του. Η φιλοδοξία της Παρί με προσέλκυσε στην ομάδα, μαζί με το πάθος και την ενέργεια που φέρνει. Έπαιξα τέσσερις σεζόν στην Ευρώπη και αισθάνομαι έτοιμος να αποδεχθώ την πρόκληση.

Από σήμερα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να ανοίξουν τους ορίζοντες για την ομάδα μου και για να φέρουν ευτυχία στα εκατομμύρια των οπαδών σε όλο τον πλανήτη”, ήταν οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων.

“Με τεράστια χαρά και υπερηφάνεια, καλωσορίζουμε τον Νεϊμάρ στην Παρί. Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η νοοτροπία νικητή, η δύναμη του χαρακτήρα και η αίσθηση ηγεσίας τον κατέστησαν σπουδαίο παίκτη. Θα φέρει πολύ θετική ενέργεια στον σύλλογο. Σε έξι χρόνια, έχουμε χτίσει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ που ήδη μας έχει φέρει στο υψηλότερο επίπεδο του εθνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σήμερα, με την άφιξη του Νεϊμάρ, είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά, με τη βοήθεια των πιστών φίλων μας, στην υλοποίηση των μεγαλύτερων ονείρων μας”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί.

Πηγή: sport24.gr