Η πρακτική που σας πληρώνει για να…κοιμάστε

Η πρακτική που σας πληρώνει για να…κοιμάστε

Η Mattress Firm ανακοίνωσε ότι διαθέτει μια ευκαιρία πρακτικής άσκησης που θα επιτρέψει σε έναν τυχερό να γίνει ο «υπνο-πρακτικάριος» της εταιρείας.

του Don Reisinger

Ξέρετε τι είναι ακόμα καλύτερο από το να κοιμάστε; Το να πληρώνεστε για να κοιμάστε. Η εταιρία Mattress Firm ανακοίνωσε ότι διαθέτει μια ευκαιρία πρακτικής άσκησης που θα επιτρέψει σε έναν τυχερό να γίνει ο «υπνο-πρακτικάριος» της εταιρείας. Συγκεκριμένα, το άτομο αυτό θα αναλάβει τη δοκιμή των στρωμάτων της εταιρείας, με βασικό καθήκον το να κοιμάται σε αυτά. Επίσης, θα πρέπει να προσδιορίσει ποια είναι η «βέλτιστη θέση του κεφαλιού και των ποδιών» και να βρει τις καλύτερες στάσεις για να παρακολουθεί κάποιος Netflix στο κρεβάτι.

«Φυσικά, θα υπάρχουν τακτικές εμφανίσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα της Mattress Firm για να γνωρίζουν οι φίλοι σας ότι απολαμβάνετε τον καλύτερο ύπνο της ζωής σας στα στρώματα της εταιρείας», αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης. «Ετοιμαστείτε για συνεντεύξεις με τους ειδικούς ύπνου της εταιρείας, ενώ παράλληλα θα ανακαλύπτετε τι ενδιαφέρει το κοινό και θα ανακαλύπτετε την τέλεια ποσότητα μαξιλαριών που χρειάζονται για μια ιδανική σέλφι ενώ βρίσκεστε ακόμα στο κρεβάτι» καταλήγει η Mattress Firm.

Για να πάρουν τη δουλειά, οι υποψήφιοι καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο που να δείχνει γιατί είναι ιδανικοί για τη θέση. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 23 Ιουλίου. Και η θέση είναι διαθέσιμη μόνο σε ενήλικες οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν «άριστη εμπειρία στον ύπνο, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει, επίσης, να είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν διαφορετικές επιφάνειες και υφές, να είναι παθιασμένοι με τον ύπνο και την άνεση (και ποιος δεν είναι, δηλαδή!), και να είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για τον ύπνο. Ακόμα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να δημιουργούν σύντομα βίντεο σε λογισμικό όπως Animoto, iMovie, Adobe Spark ή Final Cut Pro.

Η πρακτική θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου, στην περιοχή του Χιούστον.