Οι πρώτες 100 προσλήψεις της Fraport στην Ελλάδα

Οι πρώτες 100 προσλήψεις της Fraport στην Ελλάδα

Η εταιρεία που ανέλαβε για 40 χρόνια τα 14 ελληνικά αεροδρόμια ξεκινάει τον σχεδιασμό της.

Στις πρώτες τουλάχιστον 100 προσλήψεις προχωράει αυτή την περίοδο η Fraport Greece, η θυγατρική στην Ελλάδα που συνέστησε ο γερμανικός όμιλος Fraport που κοινοπρακτικά με την εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου Slentel θα αναλάβει την εκμετάλλευση για 40 χρόνια 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Στόχος η στελέχωση των νέων κεντρικών γραφείων της στην Ελλάδα και σε πρώτη φάση τα γραφεία στα Βόρεια Προάστια .

Ο συνολικός αριθμός των έμμεσων και άμεσων προσλήψεων τοποθετείται σε 18.000 και αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά, στο τέλος του τετάρτου τριμήνου της χρονιάς, οπότε θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο κονσόρτσιου Fraport-Slentel.

Τι θα αφορούν οι νέες αυτές προσλήψεις; Κάθε είδους προσωπικό και εξειδίκευση από διευθυντικό, έως διοικητικό και τεχνικό όλων των επιπέδων, για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας των αεροδρομίων σε εικοσιτετράωρη βάση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα συστήσει ομάδες άμεσης επέμβασης από τεχνικούς και μηχανικούς.

Ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης για απασχόληση είναι το γεγονός ότι στην μηχανή αναζήτησης της Google είναι προεπιλεγμένη η καταχώρηση «Fraport Greece jobs».