Η RSM στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των Δικτύων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων και το 2023

Η RSM στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των Δικτύων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων και το 2023
Με την αφοσίωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η RSM διατήρησε τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη του κλάδου της.

Η RSM, ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως δίκτυα παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, παραμένει και για το 2023 στην 6η θέση παγκοσμίως των δικτύων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων σύμφωνα με την επίσημη έρευνα του International Accounting Bulletin (IAB). Το αξιοσημείωτο αυτό επίτευγμα εδραιώνει τη δέσμευση της RSM για αριστεία και την ικανότητά της να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο εν μέσω πολυάριθμων προκλήσεων.

Με την αφοσίωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η RSM διατήρησε τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη του κλάδου της, αντανακλώντας τη συνεχή ανάπτυξή της και τις εξαιρετικές επιδόσεις του δικτύου. Παράλληλα απέδειξε την ικανότητά της να μετασχηματίζεται για να περιηγείται αποτελεσματικά στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο της εποχής μας. Τη σημαντική θέση του δικτύου ενισχύει η δυναμική παρουσία σε 123 χώρες, μέσα από 860 γραφεία και συνολικά 57,000 συναδέλφους ανά τον κόσμο.

Με τους στόχους της εστιασμένους στο 2030 RSM Global Strategy, η RSM δεσμεύεται μέσω της υψηλής θέσης της στην παγκόσμια κατάταξη να συνεχίσει να αποδεικνύει την αφοσίωσή της στους ανθρώπους και τους πελάτες της, κάνοντας πράξη τον σκοπό της “Instilling confidence in a word of change”. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλλιεργώντας μια κουλτούρα συνεργασίας και προσελκύοντας κορυφαία ταλέντα, η RSM δεσμεύεται να ενδυναμώνει τους πελάτες της με καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες. Στόχος του δικτύου είναι να επεκτείνει περαιτέρω το παγκόσμιο αποτύπωμά του, να ενισχύσει την πελατοκεντρική του προσέγγιση και να οικοδομήσει μακροχρόνιες σχέσεις που οδηγούν στην αμοιβαία επιτυχία.

«Η 6ηθέση της RSM στην παγκόσμια κατάταξη επιβεβαιώνει την ηγετική θέση του δικτύου και την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Είμαστε υπερήφανοι που κάνοντας καθημερινά πράξη το motto μας Instilling confidence in a word of change, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας ενισχύοντας την αναπτυξιακή τους πορεία και προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του σήμερα», δήλωσε ο Βασίλης Πετίνης, Managing PartnerRSM Greece. «Δεσμευόμαστε πως κάνοντας πράξη τους στόχους του 2030 RSM Global Strategy, για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σημαντικά και με αφοσίωση στους στόχους και στην εξελικτική πορεία των πελατών μας, ενώ παράλληλα θα φροντίζουμε να αναπτύσσουμε κάθε μέλος της ομάδας μας βάσει της κουλτούρας μας και των αξιών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: