Η τραγουδίστρια που βγάζει ένα εκατομμύριο δολάρια τη μέρα

Είναι το πιο καυτό όνομα της αμερικανικής μουσικής σκηνής και πρώτη στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς στον κόσμο.

Το 2015 φαίνεται ότι είναι η χρονιά της Τέιλορ Σουίφτ, αφού η νεαρή τραγουδίστρια είναι υποψήφια για έξι βραβεία στα American Music Awards 2015, ενώ ταυτόχρονα από το Forbes έχει ανακηρυχθεί ως η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός.

Μεταξύ άλλων, η 25χρονη σταρ είναι υποψήφια στην κατηγορία καλλιτέχνης της χρονιάς, αλλά και στην κατηγορία τραγούδι της χρονιάς. Ακολουθούν ο Εντ Σίραν και ο Γουικέντ, με πέντε υποψηφιότητες. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων Celebrity του Forbes η τραγουδίστρια φέρεται ότι κερδίζει περίπου ένα εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

Η 25χρονη τραγουδίστρια υπολογίζεται ότι το 2015 θα είναι κατά 317,8 εκατ. δολάρια πλουσιότερη και αυτό το οφείλει στο επιτυχημένο της άλμπουμ «1989», που είναι και η χρονιά γέννησής της, στην παγκόσμια περιοδεία που έκανε, καθώς και στις συνεργασίες που έχει υπογράψει για την προώθηση των καλλυντικών Ελίζαμπεθ Άρντεν, αλλά και της Diet Coke.

Με βάση τις έως τώρα προβλέψεις η «Τάι- Τάι» πριν κλείσει τα 30 θα είναι δισεκατομμυριούχος.