Η Τράπεζα της Ελλάδος ήταν μόνο η αρχή για τους Anonymous

Η Τράπεζα της Ελλάδος ήταν μόνο η αρχή για τους Anonymous

Η ομάδα των ακτιβιστών-χάκερ έχει βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα στραφεί εναντίον των περισσότερων κεντρικών τραπεζών του κόσμου.

Η Ελλάδα ήταν μόνο η αρχή. Η κολεκτίβα χάκερ γνωστή ως Anonymous ξεκίνησε μια σειρά επιθέσεων εναντίον των τραπεζών, με την Τράπεζα της Ελλάδος να αποτελεί τον πρώτο τους στόχο.

Μετά την ολιγόλεπτη πτώση της ιστοσελίδας της ΤτΕ την Τρίτη, μέλος των Anonymous γνωστοποίησε μέσω βίντεο στο ίντερνετ ότι η ομάδα θα στραφεί εναντίον των μεγαλύτερων κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιθέσεις τις τραπεζικές ιστοσελίδες δεν δόθηκαν, παρά μόνο ότι η επιχείρηση αυτή θα διαρκέσει για 30 μέρες.

Η επιχείρηση των Anonymous με την κωδική ονομασία Operation Icarus, είχε ξεκινήσει να στρέφεται εναντίον στόχων στη Wall Street, αλλά πλέον περνά στις τράπεζες.

«Είναι ένα κάλεσμα στα όπλα, αδέρφια, εναντίον εκείνων που για πολύ καιρό δεν υποστήριξαν τίποτα αλλά ασκούσαν κριτική στα πάντα», λένε οι Anonymous. «Πάρτε τα όπλα σας και στρέψτε τα εναντίον του παγκόσμιου τραπεζικού καρτέλ. Αυτή είναι η επιχείρηση που θα τερματίσει όλες τις άλλες. Στην αρχή ίσως ορισμένοι χάσουν κάτι από όλο αυτό, όμως οι ισχυροί είναι εκείνοι που έχουν να χάσουν πολλά περισσότερα. Ετοιμαστείτε για μια ομοβροντία, αδέρφια», λέει μεταξύ άλλων το βίντεο.