Η τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του για την Ημέρα του Πατέρα

Η τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά του για την Ημέρα του Πατέρα
epa07929927 Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge smile as they visit an Army Canine Centre, where the UK provides support to a programme that trains dogs to identify explosive devices, Islamabad, Pakistan, 18 October 2019. The royal couple is on an official five-day visit to Pakistan. It is the first royal visit to the country in 13 years. EPA/CHRIS JACKSON / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φωτογράφισε τα 3 παιδιά της με το σύζυγό της, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα. Η 21η Ιουνίου είναι φέτος μία διπλά ξεχωριστή ημέρα για την βασιλική οικογένεια και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ συγκεκριμένα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του, αλλά και την Γιορτή του Πατέρα. Ο πρίγκιπας συμπληρώνει φέτος τα 38 του χρόνια και, φυσικά, τα γιορτάζει με την οικογένειά του στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, αναρτήθηκε ήδη από νωρίς μια τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα με τα τρία παιδιά του. Την φωτογραφία, μάλιστα, τράβηξε η ίδια η σύζυγος και μητέρα της οικογένειας, Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι, ηλικίας 6, 5 και 2 αντίστοιχα σκαρφαλώνουν πάνω στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε μια μεγάλη ξύλινη κούνια. Μάλιστα, είναι τοποθετημένα ανά ηλικία -και ανά ύψος- με τον Τζορτζ να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας.

Ντυμένα με ανοιξιάτικα ρούχα που παραπέμπουν σε μια χαλαρή βόλτα στην εξοχή ή στο πάρκο, τα «μοντέλα» της φωτογραφίας αποδεικνύουν ότι, αν μη τι άλλο, το χαμόγελο είναι προσόν τους. Ταυτόχρονα, εντύπωση προκαλεί πόσο έχουν μεγαλώσει και τα τρία παιδιά των Κέιτ και Ουίλιαμ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράζονται με χαρά μια νέα φωτογραφία φωτογραφία του Δούκα με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι για τα γενέθλια του Δούκα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα από τη Δούκισσα», έγραφε το caption της ανάρτησης.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new picture of The Duke with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis ahead of The Duke’s birthday tomorrow. The picture was taken earlier this month by The Duchess.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις