Η Τζιλ Μπάιντεν συνεχίζει το έργο της παρά την πανδημία: Διδάσκει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο

Η Τζιλ Μπάιντεν συνεχίζει το έργο της παρά την πανδημία: Διδάσκει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο
US President Joe Biden (C L) hugs First Lady Jill Biden as they arrive at the White House in Washington, DC, on January 20, 2021. (Photo by Alex Brandon / POOL / AFP) Photo: AFP
«Είναι το πάθος μου, είναι η ζωή μου», είχε δηλώσει αναφορικά με την απόφασή της να συνεχίσει τα μαθήματα.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είναι διαρκώς απασχολημένος από την ημέρα που ορκίστηκε και εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο. Δεν είναι όμως ο μοναδικός που δουλεύει σκληρά στο σπίτι παρόλο που μόλις μετακόμισαν. Η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, με μακρά θητεία διδασκαλίας, συνεχίζει να διδάσκει στο Northern Virginia Community College. Απλά τώρα το κάνει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο.

«Δίδασκα και τα οκτώ χρόνια που ήμουν Δεύτερη Κυρία», δήλωσε η Δρ Τζιλ Μπάιντεν στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της. «Είναι το πάθος μου, είναι η ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden)

Αυτό κάνει την Δρ Μπάιντεν την πρώτη σύζυγο προέδρου στην σύγχρονη ιστορία που συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα της μετά την μετακίνηση στην Ουάσιγκτον. Δεν μας κάνει εντύπωση αν σκεφτούμε ότι το πάθος της για τη διδασκαλία. Ο Τζο Μπάιντεν αναγνωρίζει την ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει να έχει μια πλήρους απασχόλησης δουλειά και τα νέα της καθήκοντα ως Πρώτη Κυρία.

«Οι μαθητές που διδάσκει, είναι ξένοι μαθητές ή οι άνθρωποι που δεν αποφοίτησαν από το Λύκειο αλλά αγωνίζονται για τη ζωή τους», ανέφερε. «Είναι έμπνευση. Είναι ενέργεια για την Τζιλ αλλά είναι και πολλή δουλειά».