Η Uber φέρνει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στη πόρτα σας

Η Uber φέρνει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στη πόρτα σας

Η διαδικτυακή υπηρεσίας μίσθωσης ταξί μπαίνει στον χώρο των παραδόσεων.

Μετά το Λος Άντζελες και τη Βαρκελώνη, ήρθε η στιγμή για τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο να υποδεχτούν το UberEats – τη νέα υπηρεσία της Uber που φέρνει το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε!

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσα στην ήδη υπάρχουσα εφαρμογή για εύρεση οχήματος, αλλά οι θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος μόνο εφόσον βρίσκεται στη περιοχή που καλύπτει.

Με το UberEats οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν φαγητό από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και το οποίο θα έρχεται από συγκεκριμένους οδηγούς πιο γρήγορα κι… απ’ τον άνεμο!

Οι τιμές του μενού θα κυμαίνονται από 9 έως 12 δολάρια για το μεσημέρι, ενώ το βραδινό από 10 έως 15. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας τα γεύματα θα παραδίδονται με μια επιπλέον χρέωση 3 δολαρίων (4 δολάρια για τη Νέα Υόρκη) ανεξάρτητα από τον αριθμό των γευμάτων της παραγγελίας.

Στα επόμενα σχέδια της εταιρεία βρίσκεται η «επιμέλεια» του μενού των εστιατορίων το οποίο θα εναλλάσσεται. Για τη Νέα Υόρκη, το UberEats ετοιμάζει ήδη ένα «αποκλειστικό σάντουιτς» από American Cut, σαλάτα του Καίσαρα με κέιλ από το Sweetgreen, σάντουιτς με μπριζόλα από το Num Pang και πολλά άλλα.

Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία προσπαθεί από το 2013 να «μπει» στον χώρο των παραδόσεων, ξεκινώντας με το UberRush στο Μανχάταν και το Cornerstore, μια υπηρεσία παράδοσης για είδη οικιακής χρήσης στην Ουάσιγκτον, που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε UberEssentials.

Ο χρόνος παράδοσης δε ξεπερνά τα 10 λεπτά και ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει το φαγητό του απ’ το όχημα του οδηγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου η Uber Ελλάδος συνεργασία με το αγαπημένο μας Yoko Sushi & Bento προσέφερε δωρεάν σούσι σε όλους τους χρήστες της στις περιοχές από το κέντρο ως το Μαρούσι και το Νέο Κόσμο.