Η Welcome κάνει είσοδο στην Ασία και σας καλωσορίζει στο Χονγκ Κονγκ

Η Welcome κάνει είσοδο στην Ασία και σας καλωσορίζει στο Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ αποτελεί βασική αγορά της Welcome για τη συνεχή της επέκταση στην περιοχή και η πρώτη ανάμεσα σε πολλές ακόμη για το 2018.

Θέλοντας να κάνει ένα νέο άνοιγμα εκτός της Ευρώπης, η Welcome ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της στο Χονγκ Κονγκ.

Με την χρηματοδότηση που έλαβε από τα επενδυτικά funds VentureFriends, Openfund και Melih Odemis το περασμένο έτος, η εταιρεία έχει στόχο να εκπληρώσει την υπόσχεσή της, επεκτείνοντας τις προσφορές των προϊόντων της, ενισχύοντας την κεντρική της ομάδα και αυξάνοντας το δίκτυο προορισμών της.

Με πρώτο σταθμό την Ασία, η Welcome θεωρεί ότι το Χονγκ Κονγκ αποτελεί βασική αγορά για τη συνεχή της επέκταση στην περιοχή και η πρώτη ανάμεσα σε πολλές άλλες νέες για το 2018.

«Προσβλέπουμε στην “επιθετική” ανάπτυξη προορισμών το 2018. Το Χονγκ Κονγκ λειτουργεί ως η πρώτη μας στάση σε μια σειρά από νέα “ανοίγματα” στην Ευρώπη, την Ασία, καθώς και σε άλλα σημεία. Η αποστολή μας να αναδείξουμε την Welcome παγκόσμιο ηγέτη σε αυτή την ταξιδιωτική κατηγορία είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο διευθνύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Τρίμης.

Διαβάστε επίσης: Welcome Pickups: Τα επόμενα βήματα μετά τη χρηματοδότηση ύψους 1,65 εκατ. ευρώ