Η Ζωή, ο Τσίπρας και το…ελικόπτερο

Η Ζωή, ο Τσίπρας και το…ελικόπτερο

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι - σύνθημα το οποίο ακούγεται πλέον και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι καιροί αλλάζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές της ΛΑ.Ε., κατέβηκε στη μεγαλειώδη πορεία της Πέμπτης και τραγούδησε το γνωστό σύνθημα καλώντας το κόμμα που κάποτε στήριζε, να φύγει από την εξουσία.
Ο φακός έπιασε μάλιστα την κα Κωνσταντοπούλου να φωνάζει το εξής σύνθημα: «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου συμμετείχε στην πορεία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και δίπλα σε άλλους φώναξε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, όπως το παραπάνω.

Κατόπιν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε τις σημερινές κινητοποιήσεις μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter:

«Η κοινωνία στο δρόμο, ο Αλέξης Τσίπρας στη Μέρκελ, τα ΜΑΤ μέσα στη Βουλή, τα χημικά στους διαδηλωτές, τα μιντιακά φερέφωνα στις υπηρεσίες σας. Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την κυβέρνηση και τη διαπλοκή που ξέρατε. Εμείς θα οικοδομήσουμε την ζωή κ την πραγματικότητα που θέλουμε, αξίζουμε, μπορούμε κ που μας στερήσατε. Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται. Και πρώτα απ’ όλα για τους νέους και τις νέες, επιστήμονες, φοιτητές, εργαζόμενους, ανέργους, μαθητές, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες. Γι’ αυτούς που δεν χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία», ήταν τα 6 μηνύματα που ανήρτησε η κα Κωνσταντοπούλου στο Twitter…