Η οικογένεια του Σουμάχερ δεν χάνει την πίστη της

Η οικογένεια του Σουμάχερ δεν χάνει την πίστη της

«Πιστεύει ακράδαντα στην ανάρρωση του Μίχαελ» ανέφερε η εκπρόσωπος του Ζαμπίνε Κεμ. 

«Η οικογένεια συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στην ανάρρωση του Μίχαελ και εκφράζει όλη της την εμπιστοσύνη στην ομάδα των γιατρών, των νοσοκόμων και των βοηθών νοσηλευτών. Σημασία δεν έχει η ταχύτητα της διαδικασίας, αλλά αυτή να εξελίσσεται με τρόπο αδιάλειπτο και ελεγχόμενο» .

Αυτή ήταν η δήλωση της εκπροσώπου του μεγάλου αθλητή , ο οποίος έχει υποβληθεί σε διαδικασία σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έπειτα από το ατύχημα που υπέστη στα τέλη του Δεκεμβρίου, ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ.

Bild: Ο Σουμάχερ προσεβλήθη από πνευμονία

Ο Σουμάχερ «παραμένει πάντα στη φάση της αφύπνισης» από το κώμα, εξήγησε η ίδια, ενώ επέμεινε ότι «η οικογένειά του ζητά (…) τη μέγιστη κατανόηση (εκ μέρους των μέσων ενημέρωσης) καθώς δεν επιθυμεί να δώσει λεπτομέρειες για την ιατρική κατάσταση του, θέλοντας να προστατέψει την ιδιωτική ζωή του Μίχαελ».

«Όπως σας έχουμε διαβεβαιώσει από την αρχή, συνεχίζουμε να δίνουμε καθοριστικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ. Και έχουμε πλήρη επίγνωση του ότι αυτή η φάση της αφύπνισης μπορεί να διαρκέσει πολύ» τόνισε. «Όπως ισχύει πάντα σε τέτοιου είδους καταστάσεις, καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την άλλη» προσέθεσε η Κεμ.