Είναι επίσημο: Η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Είναι επίσημο: Η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Διαβάστε την λιτή ανακοίνωση του παλατιού, που επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός. 

«Η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος για δεύτερη φορά». Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση του Παλατιού, η οποία επιβεβαιώνει την έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ευτυχείς με την είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού του ζεύγους», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων που δεν διευκρινίζει πότε θα γεννηθεί το παιδί.

«Πολλά συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μαθαίνω ότι περιμένουν μωρό», έγραψε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, με το BBCνα βγάζει έκτακτη επικαιρότητα για το ευτυχές γεγονός.

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η 32χρονη Κέιτ ταλαιπωρείται από ναυτίες και για το λόγο αυτό δεν θα συνοδεύσει σήμερα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην επίσημη επίσκεψή του στην Οξφόρδη, όπως της συνέστησαν οι γιατροί που την παρακολουθούν στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, την κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πρώτα δημοσιεύματα για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Cambridge είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες, αναφερόμενα σε έγκυρες πληροφορίες που προέρχονταν από την «κολλητή» φίλη της, Τζέσικα Χάι.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του αδελφού της πριγκίπισσας Κέιτ