Intralot: 56 εκατ. για τη διοργάνωση ιπποδρομιών αμοιβαίου στοιχήματος

Intralot: 56 εκατ. για τη διοργάνωση ιπποδρομιών αμοιβαίου στοιχήματος

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε «δημοσιεύματα που υποβαθμίζουν σκόπιμα την προσφορά της».

Στο ποσό των 56.281.920 ευρώ ανέρχεται, σε σημερινές τιμές, η οικονομική πρόταση της INTRALOT και για το εικοσαετές δικαίωμα διοργάνωσης ιπποδρομιών αμοιβαίου στοιχήματος, επεσήμανε η εταιρεία με σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνονται επιπλέον έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου που αναμένονται από την συνέχιση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα (όπως φορολογία τυχερών παιχνιδιών, κέρδη νικητών, φόρος εισοδήματος κλπ.).

Η ανακοίνωση της εταιρείας:
Αναφορικά με προσπάθειες κύκλων και σχετικά δημοσιεύματα που αποσκοπούν στην υποβάθμιση του ύψους της οικονομικής πρότασης που προσεφέρθη στα πλαίσια του διαγωνισμού για την άδεια του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, η INTRALOT διευκρινίζει ότι η οικονομική πρότασή της σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού για το εικοσαετές δικαίωμα διοργάνωσης ιπποδρομιών και αμοιβαίου στοιχήματος ανέρχεται στο ποσό των 56.281.920 € σε σημερινές τιμές. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνονται επιπλέον έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου που αναμένονται από την συνέχιση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα (όπως φορολογία τυχερών παιχνιδιών, κέρδη νικητών, φόρος εισοδήματος κλπ.).

Διαβάστε σχετικά: 

Δεσμευτική προσφορά από την Intralot για το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα