Intralot: Έμφαση στην καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα

Intralot: Έμφαση στην καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα

Τι ειπώθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση του ομίλου.

«Leadership with excellence» είναι η φράση που θα χαρακτηρίζει τον όμιλο Intralot, τα επόμενα χρόνια, όπως αναφέρθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση.

«Τα επόμενα χρόνια, η στρατηγική του ομίλου Intralot θα επικεντρωθεί στην επίτευξη τεσσάρων πρωταρχικών στόχων: Έμφαση στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα, διατήρηση της κορυφαίας θέσης του ομίλου στη διεθνή αγορά, οργανική ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ΓΣ της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, υπογράμμισε: «Το 2013, ήταν μία χρονιά ορόσημο για τον όμιλο Intralot και η αρχή μίας νέας εποχής. Μετά από δύο δεκαετίες επιτυχημένης παγκόσμιας εξάπλωσης, αποφασίσαμε να ενοποιήσουμε τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου σε τρεις βασικούς πυλώνες, τα προϊόντα & υπηρεσίες (Products & Services), τις διεθνείς δραστηριότητες & πωλήσεις (Global Operations & Sales) και την τεχνολογία (Technology), ώστε να γίνουμε πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα συμμετοχική διοίκηση της εταιρείας θα ενισχύσει την αξία προς τους μετόχους και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου».

Την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας παρουσίασε ο Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του ομίλου, σημειώνοντας: «Η εταιρεία είναι πολύ καλά τοποθετημένη και στις 5 ηπείρους και διαχειρίζεται συνολικές πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών, ύψους 20,4 δισ. ευρώ».

«Επενδύουμε περαιτέρω σε τομείς που η εταιρεία μας έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και, ειδικότερα, σε τομείς που διαμορφώνουν την εμπειρία του χρήστη, όπως είναι το mobile lottery, διαδικτυακό και επίγειο στοίχημα και το gaming», τόνισε ο Γιώργος Ζενζεφίλης, Chief Products & Services Officer του ομίλου.

Μιλώντας για την πρωτοποριακή τεχνολογία της Intralot, ο Κώνσταντίνος Φαρρής, Intralot Group Chief Technology Officer, τόνισε: «Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν δημιουργήσει ένα παγκοσμιοποιημένο, συνδεδεμένο και δυναμικό τοπίο. Η Intralot ήταν η πρώτη εταιρεία στον κλάδο που ανέπτυξε το Universal Gaming Experience, παρέχοντας στους παίκτες μία ενιαία εμπειρία παιχνιδιού σε επίγεια δίκτυα και διαδραστικά κανάλια».

«Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων τριμήνων, η Intralot έχει καταφέρει να αναχρηματοδοτήσει το σύνολο του υφιστάμενου χρέους της και να ενισχύσει τη ρευστότητά της, μέσω της έκδοσης δύο ομολογιακών δανείων και την ανανέωση του κοινοπρακτικού δανείου της. Η Intralot διαθέτει πλέον μία μακροπρόθεσμη, ευέλικτη και σταθερή χρηματοδοτική διάρθρωση», πρόσθεσε ο Αντώνιος Κεραστάρης, Chief Financial Officer του ομίλου, παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο συμβόλαιο της INTRALOT με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Intralot: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου 200 εκατ. ευρώ

Η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία στηρίζει  το ποδόσφαιρο