Intralot: Επελέγη για παροχή υπηρεσιών στοιχήματος στη Ταϊβάν

Intralot: Επελέγη για παροχή υπηρεσιών στοιχήματος στη Ταϊβάν

Η εταιρεία θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στοιχήματος στις αρχές του 2014 έως το τέλος του 2023.

Ως αποκλειστικός συνεργάτης για την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος για τα επόμενα δέκα χρόνια επελέγη η εισηγμένη εταιρεία Intralot από την Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC), μεταξύ άλλων διεθνών εταιρειών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στοιχήματος στις αρχές του 2014 έως το τέλος του 2023.

Ως ο προμηθευτής υπηρεσιών στοιχήματος της TSLC, η Intralot θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης για αθλητικό στοίχημα τόσο επίγειο, σε ένα δίκτυο 1.200 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα, όσο και διαδικτυακό, μέσω ίντερνετ και κινητών συσκευών.

Η Intralot θα προσφέρει έναν άρτια μελετημένο συνδυασμό υπηρεσιών οργανωτικής και λειτουργικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, απαραίτητο για την επιτυχή διοργάνωση του στοιχήματος, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση. Η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσαρμογή του προϊόντος, διαχείριση περιεχομένου, σύνθεση του προγράμματος, αποδόσεις, αποδοχή στοιχημάτων και διαχείριση κινδύνου, εκπαίδευση, καθώς επίσης και προωθητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμη: Διαδικτυακό στοίχημα στην Πολωνία φέρνει η Intralot