Intralot: Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης πελατών

Intralot: Πιστοποίηση για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης πελατών

To τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας «Learning Center» που παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες εκπαίδευσης έλαβε νέα πιστοποίηση.

Πιστοποίηση ISO 29990:2010 έλαβε η Intralot για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες της από το «Learning Center», το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Το «Learning Center» της Intralot, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στελεχώνεται από επαγγελματίες του κλάδου της εκπαίδευσης με εμπειρία και εξειδίκευση.

Λειτουργεί με στόχο να παρέχει στους πελάτες της Intralot διεθνώς υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης. Το ISO 29990:2010 είναι ένα πρότυπο που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην παγκόσμια αγορά. Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV Hellas.