INTRASOFT International: Έναρξη λειτουργίας της PROFITS στην Τανζανία

INTRASOFT International: Έναρξη λειτουργίας της PROFITS στην Τανζανία

Η εταιρεία επελέγη στο πλαίσιο επίσημου διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος.

Την έναρξη λειτουργίας του τραπεζικού πληροφοριακού συστήματος PROFITS στην MWALIMU Commercial Bank (MCB) στην Τανζανία, σε συνέχεια της σύμβασης που υπεγράφη τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοίνωσε η INTRASOFT International.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTRASOFT International επελέγη στο πλαίσιο επίσημου διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος.

Αυτή ήταν η πρώτη φάση του έργου το οποίο θα έχει διάρκεια 5 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 4 χρόνια για τη συντήρηση) και ολοκληρώθηκε εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

«Η MWALIMU Commercial Bank αποτελεί τον πρώτο πελάτη του PROFITS στην Τανζανία και η επιτυχημένη, εντός χρονοδιαγράμματος, έναρξη λειτουργίας του Συστήματος έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα σημαντικό πελάτη για την INTRASOFT International στην περιοχή της Ανατολικής Αφρικής, στο πλαίσιο της συνεχώς αυξανόμενης διείσδυσης στην αγορά της Αφρικής. Στο ίδιο πλαίσιο, η INTRASOFT International εγκαινίασε πρόσφατα τα γραφεία της περιφερειακής έδρας της στο Ναϊρόμπι της Κένυας, όπου η εταιρεία ήδη υλοποιεί έργα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το PROFITS υλοποιείται επίσης, στην Centenary Rural Development Bank στην Ουγκάντα αλλά και στην Κένυα, όπου η HF Group έχει ήδη αναπτύξει τα PROFITS Core Banking και Internet Banking.