Intrasoft International: Ομάδα της χρονιάς στα Βραβεία DIGIT 2015

Intrasoft International: Ομάδα της χρονιάς στα Βραβεία DIGIT 2015

Ευρωπαϊκή διάκριση στην κατηγορία Υποστήριξης της Καθημερινής Λειτουργίας Έργου.

Η ομάδα έργου NUPS II, η οποία υλοποιεί για την ΕΕ κοινοπραξία της Intrasoft International, διακρίθηκε ως η ομάδα της χρονιάς στην κατηγορία Υποστήριξης της Καθημερινής Λειτουργίας Έργου (Team of the Year 2015 for Day to Day Delivery) στα Βραβεία DIGIT 2015, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Στην εφετινή διοργάνωση διαγωνίστηκαν 12 ομάδες στην κατηγορία Υλοποίησης Έργου και 13 ομάδες στην κατηγορία Υποστήριξης της Καθημερινής Λειτουργίας Έργου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα Βραβεία DIGIT λειτουργούν ως μια ενεργή πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και πρακτικών μεταξύ των DIGIT ομάδων για το πώς συνεργάστηκαν για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς και πώς οργανώνουν το καθημερινό τους πρόγραμμα, για να πετύχουν την ομαλή λειτουργία.

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International, ανέλαβε στα τέλη του 2014 να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο (NUPS II) πιθανής εκτιμώμενης αξίας 25 εκατ. ευρώ και διάρκειας έξι ετών στον χώρο των «Managed Services» (παροχή υπηρεσιών διαχείρισης). Η συμμετοχή της Intrasoft International εκτιμάται στα 12,5 εκατ. ευρώ, η οποία θα μπορούσε να αυξηθεί, αν ανατεθούν πρόσθετες υπηρεσίες από την Επιτροπή. Επικεφαλής της κοινοπραξίας είναι η ATOS SA / NV.

Στο πλαίσιο της σύμβασης (NUPS II), η Intrasoft International υποστηρίζει τις παρακάτω υποδομές: το ηλεκτρονικό σύστημα email, τη διαχείριση και την περαιτέρω ανάπτυξη των συστημάτων τηλεδιάσκεψης, τα συστήματα IP τηλεφωνίας, καθώς και όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως πρόσβαση στα συστήματα. Η οργάνωση αποτελείται από μία κεντρική υπηρεσία -διαθέσιμη 24/7- και ομάδες υποστήριξης με εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτή η υπηρεσία συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες της Επιτροπής, για να παρέχει καθολική υποστήριξη στους τελικούς χρήστες.