Intrasoft: Ολοκλήρωσε το πρώτο της έργο στην Ουγκάντα

Intrasoft: Ολοκλήρωσε το πρώτο της έργο στην Ουγκάντα

Η εταιρεία επελέγη στο πλαίσιο επίσημου ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού.

Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματος PROFITS στην Centenary Bank στην Ουγκάντα ανακοίνωσε η Intrasoft International.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intrasoft International επελέγη στο πλαίσιο επίσημου ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος.
Η Intrasoft είχε την ευθύνη της υλοποίησης του έργου σε στενή συνεργασία με τρεις εταίρους; την εταιρία Relational SA, τη Singular Logic και την TTCS Uganda.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο, στο πλαίσιο της επέκτασης της Intrasoft στην αγορά της Αφρικής. Το PROFITS, που βρίσκεται σε λειτουργία ήδη στην Mwalimu Commercial Bank στην Τανζανία αλλά και στην HF Group στην Κένυα, αποτελεί ένα καινοτόμο CORE banking σύστημα βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής που ανταποκρίνεται πλήρως στις υφιστάμενες και μελλοντικές λειτουργικές ανάγκες της Centenary Bank.

Το σύστημα διασφαλίζει τη συνεχή διεκπεραίωση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και αξιοποιεί πλήρως τα οφέλη του Internet/Mobile Banking ελαχιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη για φυσική παρουσία του πελάτη στα υποκαταστήματα.